Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiune a DADL, de eliberare de sezlonguri si umbrele de pe sectorul de plaja Neptun II zona 1

ro

10 Jul, 2009 16:44 859 Marime text

Constanta, 10.07.2009

Directia Apelor Dobrogea Litoral a organizat in aceasta diminata o actiune de eliberare de sezlonguri si umbrele de pe sectorul de plaja Neptun II zona 1, subsector 1.
Inspectorii si lucratorii DADL, insotiti de catre echipaje ale politiei si jandarmilor s-au deplasat in jurul orei 6.00 pe plaja din Neptun pentru a elibera un sector de plaja care fusese ocupat abuziv. La fata locului nu a fost gasit nici un reprezentant al vreunei firme care sa revendice bunurile existente pe plaja, drept pentru care DADL a ridicat de pe sectorul amintit 260 de sezlonguri, umbrele cu schelet metalic sau de stuf, podine de lemn.
Bunurile au fost depozitate la magazia DADL, pana la revendicarea acestora de catre proprietar.
Cel care a ocupat abuziv plaja risca o sanctiune de pana la 20.000 de lei si va suporta contravaloarea transportului.
Inspectorii DADL au mai sanctionat in ultimele zile societatea comerciala Havana Beach din Mamaia cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea masurii de dezafectare, precum si SC Remus Eduard & Company SRL cu suma de 20.000 de lei pentru constructia unui beach bar fara a fi prevazut in Planul Urbanistic Zonal, precum si masura dezafectarii acestuia.
In perioada urmatoare, inspectorii DADL vor verifica toate bazele nautice existente pe litoral si care nu au autorizatiile legale in vigoare.

Catalin Anton
Birou de relatii cu presa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii