Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO+TEXT Ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța! Rectificarea bugetului local pe anul 2023, aprobată (VIDEO)

ro

21 Dec, 2023 13:58 774 Marime text
Se convoacă Consiliul local al municipiului Constanţa în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, joi, 21.12.2023, ora 14:00.
 
Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Proiectul ordinii de zi
 
1. Proiect de hotărâre nr. 601/2023 privind rectificarea bugetului local pe anul 2023; APROBAT CU 23 DE VOTURI PENTRU ȘI O ABȚINERE

iniţiator: primar Vergil Chiţac
- aviz Comisia de specialitate nr. 1
 
2. Proiect de hotărâre nr. 602/2023 privind aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico – economici pentru obiectivul de investiţii „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bulevardul. Mamaia ”. APROBAT CU 16 DE VOTURI PENTRU ȘI 8 ABȚINERE

iniţiator: primar Vergil Chiţac

aviz Comisia de specialitate nr. 1

UPDATE: ora 14.10

Sunt prezenți 25 de consilieri locali, ședința fiind statutară. 

Este supus la vot proiectul ordinii de zi. 

Proiectul ordinii de zi a fost aprobat cu 25 de voturi pentru. 

La primul proiect este un amendament din partea consilierilor PSD. 

Este supus la vot amendamentul. 

Cu 17 voturi pentru, 8 abțineri, amendamentul a fost Aprobat. 

La al doilea proiect are o intervenție Cristiana Popescu. 

„Avem nevoie să cunoaștem mai multe detalii despre cum urmează să schimbe fața stațiunii Mamaia acest proiect. Proiectul a fost întocmit în urmă cu doi ani. Ca să votăm acest proiect trebuie să știm unde vor fi înființate locurile de parcare ce vor prelua locurile desființate. Nu este clar modul în care va fi realizată pista de biciclete. Aceasta nu trebuie să fie doar un motiv pentru obținerea fondurilpor europene, ci să fie funcțională“ -a precizat Cristiana Popescu. . 

„Acest proiect a mai fost supus în ședință. A fost respins în ședința anterioară, tocmai din cauza problemei parcpărilor. Cred că amendamentul grupului PSD vine să realizeze această problemă. Când începem acest proiect vom găsi o soluție la această problemă“ - a menționat primarul Vergil Chițac. . 

Este supus la vot proiectul nr. 2




Citește și: 

Ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța! Rectificarea bugetului local pe anul 2023, aprobată (VIDEO) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii