Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de hotărâre la Cumpăna Proprietarii de imobile şi terenuri lăsate în paragină ar putea fi impozitaţi în plus

ro

21 Nov, 2016 11:25 2625 Marime text
Consiliul Local Cumpăna aeste convocat în şedinţă ordinară în data de 24 noiembrie, ora 16:00, la sediul Primăriei. Pe ordinea de zi apar nouă proiecte ce vor fi supuse la vot.
 
Primul proiect vizează rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs. Al doilea punct de ordinea de zi se referă la completarea inventarului domeniului privat al comunei Cumpăna. La punctul trei se regăseşte proiectul cu privire la Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Cumpăna pe anul 2017.
 
Al patrulea proiect de hotărâre priveşte aprobarea documentaţiei pentru constituirea dreptului de superficie pentru terenul în suprafaţă de 5.100 mp situat în comuna Cumpăna, Zona Belazuri 3, Lot 2 în vederea realizării obiectivului de investiţii „Depozite cereale ecologice şi ulei, fabrică de ulei ecologic şi staţia sortare seminţe oleaginoase“. La poziţia cinci găsim proiectul de hotărâre privind aprobarea duratei maxime de execuţie a lucrărilor de construire din zona centrală a comunei prin informarea şi consultarea prealabilă a investitorilor, precum şi stabilirea cuantumului amenzilor pentru nerespectarae duratei de execuţie.
 
Al şaselea proiect ce va fi supus la vot se referă la dezmembrarea terenului situat în comuna Cumpăna, şos. Constanţei, nr. 133-135 în suprafaţă de 1.509 mp în trei loturi. Următorul pe convocator este proiectul de hotărâre privind actualizarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluţionarea cererilor pentru repartizarea locuinţelor construite de ANL în regim de închiriere.
 
Penultimul proiect de pe ordinea de zi priveşte aprobarea deplasării Ansamblului de dansuri populare „Româncuţa“ în perioada 16-18 decembrie 2016 la manifestarea „Piaţa de Crăciun“ din localitatea Anderlecht din Belgia.
 
Proiectul cu numărul nouă din convocator se referă la aprobarea Regulamentului privind stabilirea condiţiilor de majorare a impozitului pe clădirile şi terenurile neîngrijite din comuna Cumpăna. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii