Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local al municipiului Constanţa se reunește în ședință de îndată (document)

ro

04 Dec, 2015 17:33 2627 Marime text
 
Consiliul local al municipiului Constanţa se înrunește în şedinţă de îndată, luni, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Judeţean Constanţa. 

Pe ordinea de zi sunt cuprinse șase proiecte de hotărâre. Printre acestea se numără aprobarea datei finalizării contractului de finanţare pentru proiectul „Parcul seniorilor” şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia, dar și proiectul privind aprobarea datei finalizării contractului de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic” şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia. 

Este luată în vedere de asemenea și aprobarea datei finalizării contractului de finanţare pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea iluminatului public în unele localităţi ale Zonei metropolitane Constanţa” şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia. 

Se cere și votul pentru aprobarea datei finalizării contractului de finanţare pentru proiectul „Construire parcare multietajată P+7e+T, în staţiunea Mamaia, zona Cazino-Albatros” şi a cheltuielilor necesare finalizării acestuia. 

Toate proiectele de hotârâre au fost propuse de viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău. 

Pentru a putea vizualiza întreaga ordine de zi accesați secțiunea „Documente”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii