Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul local al comunei Cumpăna, convocat în ședință ordinară. Sunt mai multe proiecte incluse pe ordinea de zi

ro

25 Jan, 2019 09:52 1645 Marime text
Primarul comunei Cumpăna, județul Constanța, Mariana Gâju, convoacă Consiliul local Cumpăna în ședința ordinară din data de 31.01.2019 care va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local la ora 17.00 cu următoarea ordine de zi :
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea "Planului de acțiune și de lucrări de interes local pentru beneficiarii Legii nr. 416/2001.
2. Proiect de hotărâre privind modalitatea de acordare a ajutoarelor de urgență și a ajutorului de înmormântare pentru anul 2019.
3. Proiect de hotărâre privind revizuirea Regulamentului de Organizare și Funcționare, a Organigramei și Statului de Funcții ale Serviciului Public de Asistență Socială aflat în subordinea Consiliului local Cumpăna.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei și a Planului de acțiuni privind serviciile sociale de la nivelul comunei Cumpăna.
5. Proiect de hotărâre privind actualizarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Cumpăna.
6. Proiect de hotărâre privind includerea în Bugetul de Venituri și Cheltuieli a cotei de cofinanțare aferentă comunei Cumpăna din cadrul "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța în perioada 2014- 2020 ".
7. Proiect de hotărâre privind completarea Programului Achizițiilor Publice pentru anul 2019.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico — economici rezultați în urma procedurii de achizitie și încheierii contractelor de achiziție publică pentru obiectivul de investiții "Construire Grădiniță cu program prelungit ", în comuna Cumpăna, județul Constanța finanțat prin PNDL.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico — economici rezultați în urma procedurii de achiziție și încheierii contractelor de achiziție publică pentru obiectivul de investiții " Construire Creșă, în comună Cumpăna, județul Constanța" finanțat prin PNDL.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico — economici rezultați în urma procedurii de achiziție și încheierii contractelor de achiziție publică pentru obiectivul de investitii Modernizare și reabilitare străzi, 10,7 km în comuna Cumpăna, județul Constanța" finanțat prin PNDL.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea construirii "Locuințe pentru tineri destinate închirierii - 64 u.l." cartier Alexandru Ioan Cuza, în comuna Cumpăna, județul Constanța. 12.Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico — economici pentru obiectivul de investiții "Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în comuna Cumpăna, judctul Constanța finanțat prin PNDL.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico —economică pentru obiectivul de investiții "Modernizare drumuri în comuna Cumpăna — 3,6 km ", județul Constanța .
14.Proiect de hotărâre privind transferul din domeniul public al statului şi din administrarea Ministerului Afacerilor Interne în domeniul public al comunei Cumpăna a imobilului construcții și teren în suprafață de 24.705 mp .
15.Proiect de hotărâre privind transmiterea cu titlu gratuit a dreptului de proprietate asupra Imobilelor (construcţii) către beneficiarii Proiectului " Construirea de locuinţe sociale (inclusiv mică infrastructură) pentru 8 familii de romi din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa".
16. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea terenului în suprafață de 493,00 mp situat în comuna Cumpăna, Str. Alexandru Lăpușneanu nr. 19, în 2 loturi.
17.Proiect de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune nr. 2112 din 4.03.2011 , modificat prin actul adițional nr. 1 din 20.05.2011 încheiat între Consillul Local Cumpăna și S.C. Rihana Anisia SRL.
18. Proiect de hotărâre privind înlocuirea contractelor individuale de muncă ale colectivului tehnic, încadrat la CS Victoria Cumpăna, cu contracte de activitate sportivă, conform O.U.G. nr. 25/ 2018.
19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Calendarului evenimentelor sociale, educative și al manifestărilor cultural - sportive de la nivelul comunei Cumpăna în anul 2019.
20. Întrebări și interpelări.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii