Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:00 01 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Judeţean Constanţa convocat în şedinţă. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

ro

17 May, 2017 15:36 3028 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa a fost convocat în şedinţă ordinară pe data de 23.05.2017, ora  13,00 în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa.

Pe ordinea de zi sunt următoarele proiecte. 

1.      Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnice „Demolare imobil din str. Izvor nr.23, Constanţa.”
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
2.      Proiect de hotărâre privind aprobarea Actului Adiţional nr.1 la Acordul de Parteneriat între UAT Judeţul Constanţa, UAT Oraşul Cernavodă, UAT Comuna Rasova, UAT Comuna Aliman şi UAT Comuna Ion Corvin pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ 223: tronsonul Cernavodă-Rasova-Aliman-Ion Corvin”.
   Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
3.      Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unor terenuri proprietate publică a Judeţului Constanţa în vederea construirii şi punerii în funcţiune a obiectivelor de investiţii din cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a  infrastructurii de apă şi apă uzată” în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanţa în perioada 2014 – 2020.
    Iniţiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
4.      Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată” în aria de operare a S.C. RAJA în perioada 2014 – 2020.
Iniţiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 

5.      Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării investiţiilor aferente „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată „ în aria de operare a SC RAJA SA în perioada 2014 – 2020,  pentru  UAT Judeţ Constanţa.
Iniţiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
6.      Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului judeţean Constanţa pentru trimestrul I al anului 2017 .
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
7.      Proiect de hotărâre privind  desemnarea unui vicepreşedinte şi a unui consilier judeţean care să facă parte din Comisia de concurs şi respectiv, Comisia de soluţionare a contestaţiilor, la concursul organizat în vederea ocupării funcţiei de Administrator public la nivelul judeţului Constanţa.
    Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
8.      Proiect de hotărâre privind transmiterea unui bun imobil, proprietate publică a Judeţului Constanţa din administrarea Consiliului Judeţean Constanţa în administrarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.
  Iniţiator :  Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
9.      Proiect de hotărâre privind respingerea propunerii formulată de S.C. Aqua Park Coral SRL în vederea soluţionării pe cale amiabilă a litigiului ce face obiectul dosarului nr.3736/118/2016 aflat pe rolul Tribunalului Constanţa.
    Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
10.    Proiect de hotărâre privind îndreptarea unei erori materiale din Anexa la HCJ nr.80/31.03.2017 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din TVA pe anul 2017, pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale şi Anexa la HCJ nr. 103/28.04.2017 privind repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a  procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2017.
   Iniţiator : Preşedinte: Ţuţuianu Marius Horia
 
11.    Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.208/ 7.08.2016.
Iniţiator : Preşedinte: Ţuţuianu Marius Horia
 
12.    Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Constanţa nr.9/31.01.2017.
    Iniţiator : Preşedinte: Ţuţuianu Marius Horia
 
13.    Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2017, pentru Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa .
Iniţiator : Preşedinte : Ţuţuianu Marius Horia
 
14.    Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2017, pentu Muzeul de  Artă Constanţa .
Iniţiator : Preşedinte : Ţuţuianu Marius Horia
 
15.    Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.400/2013, Operatorului de transport SC J.T.A. Transgroup SRL, pe cod traseu 077:Constanţa – Mamaia – Năvodari.
   Iniţiator : Viceopreşedinte: PalazClaudiu Iorga
 
16.    Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public de persoane prin curse regulate în trafic judeţean pentru perioada 2014 – 2019, aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean nr.400/2013, Operatorului de transport SC  Grup Media Sud Călători SA, pe cod traseu 076 :Constanţa – Mamaia – Năvodari.
   Iniţiator : Vicepreşedinte: Palaz Claudiu Iorga
 
17.    Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, Operatorului de transport SC Gis Trans Rapid SRL.
   Iniţiator : Vicepreşedinte: Palaz Claudiu Iorga
 
18.    Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţei de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007, Operatorului de transport SC  Romvivat SRL.
   Iniţiator : Vicepreşedinte: Palaz Claudiu Iorga
 
19.    Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Programului cu obiectivele şi lucrările de drumuri şi poduri pentru anul 2017, finanţate din bugetul Consiliului Judeţean Constanţa.
   Iniţiator : Preşedinte : Ţuţuianu Marius Horia
 
20.    Proiect de hotărâre privind aprobarea Situaţiilor financiare anuale încheiate la 31.12.2016 ale Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
   Iniţiator : Preşedinte: Ţuţuianu Marius Horia
 
21.    Proiect de hotărâre privind  exprimarea acordului pentru preluarea unor bunuri imobile, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Turismului şi Sportului – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa.
   Iniţiator : Preşedinte: Ţuţuianu Marius Horia
 
22.    Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului  propriu de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2017.
   Iniţiator : Preşedinte: Ţuţuianu Marius Horia
 
23.    Informare privind  activitatea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică pe Trimestrul I al anului 2017.
 
 
                                                   

Ti-a placut articolul?

Comentarii