Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:57 04 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza" Constanța

ro

15 May, 2013 23:55 5339 Marime text
Colegiul Tehnic de Marina ,, Alexandru Ioan Cuza” este situat în partea de sud-est a municipiului Constanta. El ofera instruire în domeniul maritim si portuar, cu finalitatile: tehnician în transporturi, tehnician mecanic pentru întretinere si reparatii, tehnician in electromecanica.
Având în vedere ca este singura scoala din judet care ofera calificari in domeniul maritim si portuar, provenienta elevilor se bazeaza pe afluxul acestora din municipiul Constanta, mediul rural si din alte orase ale judetului . Acestia sunt cazati în internatul scolii care dispune , în prezent , de 200 locuri de cazare. De asemenea, scoala ofera cursuri pentru învatamântul liceal si cursuri serale, pentru scolarizarea elevilor care provin de la învatamântul profesional si S.A.M.
Unitatea noastra scolara cuprinde clase de liceu tehnologic, scoala an completare, scoala de arte si meserii. În scoala activeaza 72 de cadre didactice calificate, personal didactic auxiliar 7, sectorul administrativ având 20 de angajati.
Unitatea noastra scolara cuprinde clase de liceu tehnologic, scoala an completare, scoala de arte si meserii.
Începând cu anul 2004 a fost lansat un plan de modernizare si renovare a cladirilor scolii. Acesta cuprinde modernizarea internatului si a cantinei scolii cât si renovarea cabinetelor, laboratoarelor, a secretariatului si contabilitatii, dotarea cabinetelor cadrelor didactice cu calculatoare si legare a acestora la Internet. Pâna în prezent a fost renovat - modernizat internatul si dotate o parte din cabinete cu calculatoare legate la Internet.

Contact:
Adresa: B-dul 1 Mai nr.101
Tel /Fax: 0241.516620 , 0341405822
Mail: gsnavrom@isjcta.ro
Web: www.colegiuldemarina.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii