Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despina Vandi, în Yamas Live Club

ro

02 Aug, 2013 12:15 2414 Marime text
Superstarul Despina Vandi va concerta sâmbătă, 3 august, pe litoral. Evenimentul începe la ora 22.00 în Yamas Live Club (Mamaia).
Preţ bilet - 53 lei.

Potrivit Wikipedia, Despina Vandi s-a născut în data de 22 iulie 1969, este un superstar grec şi una dintre cele mai mari şi cele mai de succes artiste din toate timpurile, din Grecia şi din Cipru. Născută în Tübingen lângă Stuttgart, Germania de Vest, familia Vandi a revenit la Kavala, Grecia, atunci când Despina avea şase ani. Ea s-a înscris la Universitatea din Salonic, dar în cele din urmă a renunţat la studii, pentru a începe o carieră în muzică. După ce s-a mutat la Atena, la începutul anilor 1990, Vandi a semnat cu EMI Minos şi a lansat două albume Gela Mou (1994) şi Esena Perimeno (1996). Apoi a început apoi colaborarea cu Phoebus, iar succesul l-a cunoscut cu cel de-al treilea album Deka Endoles (1997).

De-a lungul carierei, Vandi a câştigat trei premii Arion Music, zece premii MAD Video Music, şapte premii Pop Corn Music  şi World Music Award, devenind primul artist grec care a câştigat o altfel de distincţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii