Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:08 04 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția lucrează în primăria Constanța. Soțul a înființat o firmă de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale

ro

20 Oct, 2021 00:00 4085 Marime text
  • Corina Despina Iorgovan  este consilier clasa I grad superior în cadrul Compartimentului relații consiliul local și administrația locală
  • În 2015, angajatul primăriei înființa societatea Wol Design SRL, cu sediul în comuna Agigea
  • Domeniul principal al acestei societăţi este tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei
  • Recent, potrivit Monitorului Oficial, familia Iorgovan a mai înființat o companie
  • Este vorba despre WBS WET  & Basin Solutions SRL cu sediul social tot în satul Agigea, comuna Agigea, strada Nicolae Titulescu nr. 81, zona stadion Lot nr. 5
  • Domeniul principal de activitate al noii societăți sunt lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale
 

 
Corina Despina Iorgovan  este consilier clasa I grad superior în cadrul Compartimentului relații consiliul local și administrația locală.

În 2015, angajatul primăriei înființa societatea Wol Design SRL, cu sediul în satul Agigea, comuna Agigea.

Domeniul principal al acestei societăţi este tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei.

Iorgovan era asociat unic şi administrator.

Recent, potrivit Monitorului Oficial, familia Iorgovan a mai înființat o companie.

Este vorba despre WBS WET  & Basin Solutions SRL cu sediul social tot în satul Agigea, comuna Agigea, strada Nicolae Titulescu nr. 81, zona stadion Lot nr. 5.

Domeniul principal de activitate al noii societăți sunt lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.


Capitalul social este de 200 lei. Cele 20 de părți sociale sunt împărțite între asociații Stelian Năvălici și Marius-Alberto Iorgovan.

Din ultima declarație de avere a angajatei primăriei Constanța, rezultă că administratorul WBS WET  & Basin Solutions SRL, Marius-Alberto Iorgovan este soțul acesteia.

De altfel, cei doi soți au o avere frumușică.

Împreună dețin trei terenuri (de 4,5 ha, 600 mp și 4.400 mp) în Agigea, pe care le-ar fi moștenit, un altul în localitatea Săcălaz (n.r.Timiș), tot moștenire, un apartament de 82,22 mp, autoturism marca BMW și o motocicletă.

Corina Despina Iorgovan este asociată cu 60% în două societăți comerciale (n.r. Wol Design SRL și SC Yorgos Gastronomia SRL), fără să încaseze nicio indemnizație.
 
Precizări:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Corina-Despina Iorgovan, inspector al Primăriei Constanța, și-a înființat o firmă care se ocupă de tăierea, fasonarea şi finisarea pietrei
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii