Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Magistratul Alina Gabriela Jurubiță, președintele Curții de Apel Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)

ro

28 Jun, 2023 00:00 2755 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale magistratului Alina Gabriela Jurubiță, președintele Curții de Apel Constanța.
  • În luna august 2022, magistratul Alina Gabriela Jurubiță a câștigat concursul organizat de CSM pentru funcția de conducere, fiind notată cu 9,80 la testarea scrisă.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale magistratului Alina Gabriela Jurubiță, președintele Curții de Apel Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale magistratului Alina Gabriela Jurubiță, președintele Curții de Apel Constanța.
 
Curtea de Apel Constanța are arondate toate instanțele din Dobrogea, respectiv, Tribunalele Constanța și Tulcea, Judecătoria Constanța, Judecătoria Tulcea, dar și Judecătoriile Medgidia, Mangalia, Hârșova, precum și Judecătoriile Babadag și Măcin.
 
Magistratul Alina Gabriela Jurubiță a fost delegat președinte al Curții de Apel Constanța încă de la începutul anului 2022, în luna ianuarie Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii aprobând cu unanimitate propunerea de delegare a magistratului pe funcția de conducere.
 
În luna august 2022, magistratul Alina Gabriela Jurubiță a câștigat concursul organizat de CSM pentru funcția de conducere, fiind notată cu 9,80 la testarea scrisă.
 
Alina Gabriela Jurubiță a fost numită judecător prin decretul 663 din 29 iunie 2010 semnat de președintele Traian Băsescu, fiind desemnată la Judecătoria Constanța.
 
Înainte de a deveni președinte al Curții de Apel Constanța, Alina Gabriela Jurubiță a fost președinte al Secției I Civile a instanței.
 
Detalii despre declarațiile magistratului din anii anteriori pot fi parcurse în articolul
 
Noul preşedinte al Curţii de Apel Constanţa, ales cu unanimitate. Averea şi interesele (DOCUMENT)
 
În declarația de interese completată pe data de 13 iunie 2023, președintele Curții de Apel Constanța nu a menționat niciunul și nici în cea completată în septembrie 2022.
 
În declarația de avere completată pe 5 septembrie 2022 (ultima disponibilă pe site-ul Agenției Naționale de Integritate), completată în termen de 30 de zile de la numirea în funcția de președinte, judecătorul Alina Gabriela Jurubiță a notat un teren intravilan de 240 mp, în Năvodari, cumpărat în 2014 împreună cu George Jurubiță.
 
Tot în Năvodari, George și Alina Jurubiță au cumpărat în 2014 o casă de locuit de 70 mp și un apartament de 77 mp, iar magistratul a moștenit în 2005 o casă de locuit în localitatea Bodeștii de Jos, din județul Neamț.
 
La capitolul bunuri mobile au fost notate trei autoturisme dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare, respectiv o Dacia Logan fabricată în 2007, o Kia Sportage din 2016 și un Mercedes Benz din 2016.
 
În ce privește datoriile, este menționat un credit contractat în 2014 și scadent în 2044, cu o valoare de 164.580 de lei.
 
Ca judecător, magistratul Alina Gabriela Jurubiță a realizat un venit anual de 203.727 de lei de la Curtea de Apel Constanța și 256.745 de lei de la Tribunalul Constanța.
 
De asemenea, au fost notate și alocațiile copiilor.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale magistratului Alina Gabriela Jurubiță, președintele Curții de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele Cameliei Mădălina Hira, șefa DIICOT Constanța, una dintre cele mai bune structuri anti-mafia din țară! (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii