Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Cine este noul președinte al Curții de Apel Constanța! A luat 9.80 la testarea scrisă (DOCUMENT)

ro

25 Aug, 2022 00:00 5444 Marime text

 
  • În Secțiunea Document puteți consulta hotărârea Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din 12 august 2022, prin care au fost validate rezultatele obținute la concurs și au fost numiți în funcțiile de conducere magistrații care au promovat concursul.
Curtea de Apel Constanța are, oficial, un nou președinte, numit pentru o perioadă de trei ani!
 
Este vorba despre magistratul Alina Gabriela Jurubiță, care a promovat concursul pentru numirea în funcția de conducere cu o medie de peste 9, obținând un punctaj deosebit de mare la testarea scrisă – 9.80!
 
Totodată, magistratul a fost notată cu 8,25 la proiectul managerial, media finală fiind 9,025.
 
Amintim, conducerea Curții de Apel Constanța a fost asigurată de magistratul Alina Gabriela Jurubiță încă de la începutul anului acestuia, după expirarea mandatului fostului președinte, judecătorul Marius Cristian Epure.
 
Alina Gabriela Jurubiță a fost delegată de către Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii în funcția de președinte al Curții de Apel Constanța începând cu data de 1 ianuarie 2022, delegarea fiindu-i prelungită ulterior.
 
Acum, magistratul a câștigat concursul pentru numirea în funcția de conducere, mandatul său fiind valabil pe o perioadă de trei ani.
 
Anterior, judecătorul a asigurat funcția de președinte al Secției I Civile a Curții de Apel Constanța.
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, la acest concurs se înscriseseră, pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța, patru judecători, printre care și actualul președinte delegat pe funcție, magistratul Alina Gabriela Jurubiță.
 
Ceilalți trei magistrați înscriși au fost  Gabriel Sandu Lefter, fost președinte al Curții de Apel Constanța, Claudiu Iulian Răpeanu, vicepreședinte al instanței și președinte al Secției Penale și, respectiv, Răzvan Anghel, membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel.
 
Totodată, în cadrul aceluiași concurs, magistratul Camelia – Daniela Stan a câștigat funcția de președinte al Judecătoriei Tulcea, fiind notată cu 7,10 la proiectul managerial, 7,60 la testarea scrisă și media finală 7,350.
 
Așa cum am arătat în edițiile anterioare, postul de vicepreședinte al Tribunalului Constanța, pentru care se înscriseseră doi magistrați, rămâne momentan liber, ca urmare a retragerii unuia dintre magistrați și a faptului că motive de sănătate l-au împiedicat pe cel de al doilea să se prezinte la testarea scrisă.
 
În Secțiunea Document puteți consulta hotărârea Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din 12 august 2022, prin care au fost validate rezultatele obținute la concurs și au fost numiți în funcțiile de conducere magistrații care au promovat concursul.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Rezultatele obținute de judecători la concursul pentru funcțiile de conducere. Un candidat a luat 10! Câți absenți au fost
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii