Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, de la CSM S-a propus noul președinte al Curții de Apel Constanța (DOCUMENT)

ro

07 Jan, 2022 13:28 2403 Marime text
  • În Secțiunea Document puteți consulta Ordinea de zi a ședinței Secției pentru judecători a CSM din data de 11 ianuarie 2022, de la ora 10.00.

Magistratul Alina Gabriela Jurubiță, președintele Secției I Civile a Curții de Apel Constanța, a fost propusă oficial, în cadrul Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a asigura postul de președinte al Curții de Apel Constanța.

Decizia privind delegarea pe funcție a magistratului va fi pusă în discuția ședinței Secției pentru judecători a CSM din data de 11 ianuarie 2022, de la ora 10.00.

Dacă propunerea privind delegarea pe funcție va fi admisă, atunci aceasta va fi valabilă până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.

Amintim, mandatul judecătorului Marius Cristian Epure în funcția de președinte al Curții de Apel Constanța a expirat la data de 1 ianuarie 2022.

Magistratul Alina Gabriela Jurubiță a preluat atribuțiile președintelui Curții de Apel după votul în acest sens dat de Colegiul de Conducere al instanței.

Totodată, actele au fost transmise CSM, pentru a se propune delegarea oficială pe funcție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii