Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Francisc Nemeth, propus vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, la expirarea mandatului vicepreședintelui Claudiu Iulian Răpeanu

ro

17 Dec, 2023 17:00 960 Marime text
  • Ambii vicepreședinți în funcție ai Curții de Apel Constanța s-au înscris recent în concursul organizat de CSM pentru ocuparea funcțiilor de judecător vacante din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Magistratul Francis Nemeth ar urma să preia cu delegare funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, după expirarea mandatului actualului vicepreședinte, magistratul Claudiu Iulian Răpeanu.
 
Totodată, magistratul Mihaela Cristina Mocanu a fost propusă în continuare vicepreședinte al Curții de Apel, la expirarea propriului mandat.
 
Ambele propuneri vor fi analizate de către Consiliul Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de marți, 19 decembrie 2023.
 
În prezent, cei doi vicepreședinți ai Curții de Apel Constanța sunt magistrații Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu, în urma concursului câștigat în 2021, urmând ca mandatele lor să expire la data de 5 ianuarie 2024.
 
Ambii vicepreședinți s-au înscris recent în concursul organizat de CSM pentru ocuparea funcțiilor de judecător vacante din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție.
 
La rândul său, magistratul Francisc Nemeth este președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal al Curții de Apel și membru al Colegiului de Conducere a instanței.
 
Președintele Curții de Apel Constanța este magistratul Alina Gabriela Jurubiță.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Daniel Nicola-Gheorghiu, propus șef în continuare în Tribunalul Tulcea
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii