Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:06 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Răzvan Anghel Consilierul juridic din cadrul CN APMC deţine un autoturism fabricat în 2005 (documente)

ro

24 Jul, 2017 00:00 1066 Marime text
Răzvan Anghel, consilier juridic în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC), deţine, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în mai 2017, un autoturism, marca Skoda, fabricat în 2005 şi dobândit prin contract de vânzare-cumpărare. Precizăm că acelaşi autovehicul este menţionat şi în declaraţia de avere completată în anul 2016.
 
Conform ambelor documente, acesta nu deţine bunuri imobile. Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
În 2016, acesta a contractat un credit în valoare de 9.500 de euro, cu termen scadent în 2021, care este amintit în ambele declaraţii de avere.
În ultimii doi ani nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
Potrivit declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2016, Răzvan Anghel a încasat suma de 38.254 (unitate monetară neprecizată), în calitate de consilier juridic, de la CN APM SA Constanţa.
 
Conform declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2015, acesta a încasat 33.082 (unitate monetară neprecizată), în calitate de consilier juridic, de la aceeaşi companie.
 
În declaraţia de interese completată în 2017 Răzvan Anghel precizează că este membru în Sindicatul Port Authority şi membru în cadrul Partidului Naţional Liberal (PNL). În declaraţia de interese completată în 2016 menţionează că este membru al Sindicatului Port Authority.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Răzvan Anghel, consilier juridic în cadrul CN APM SA Constanţa.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere și control, precum și funcţionarii publici au obligaţia să își depună sau să își actualizeze declaraţiile de avere și declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa și ai companiilor naţionale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii