Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tic-tac pentru conducerea Curții de Apel Constanța! Când susțin judecătorii testarea scrisă pentru funcția cea mai importantă din instanță

ro

23 Jul, 2022 15:29 1623 Marime text
  • CSM a anunțat că proba scrisă din cadrul concursului va fi susținută în data de 31 iulie 2022, la Universitatea Nicolae Titulescu, în București.
  • Rezultatele finale vor fi afișate de Consiliul Superior al Magistraturii la data de 10 august 2022.


Consiliul Superior al Magistraturii a fixat data susținerii testării scrise pentru judecătorii care își doresc să ocupe funcții de conducere în instanțele din țară.

Așa cum arătam în edițiile anterioare, în cadrul sesiunii de concurs patru magistrați constănțeni s-au înscris pentru funcția de președinte al Curții de Apel Constanța.

Totodată, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța s-a înscris pentru funcția de vicepreședinte al instanței.

CSM a anunțat că proba scrisă din cadrul concursului va fi susținută în data de 31 iulie 2022, la Universitatea Nicolae Titulescu, în București.

Astfel, pentru președinția Curții vor susține proba scrisă magistrații Răzvan Anghel, Alina Gabriela Jurubiță, Gabriel Sandu Lefter și Claudiu Iulian Răpeanu.

După cum arătam și în edițiile anterioare, judecătorul Răzvan Anghel, din cadrul Secției I Civile a instanței, este membru ales în Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel Constanța.

Magistratul Alina Gabriela Jurubiță este, în prezent, președintele delegat al Curții de Apel Constanța, desfășurându-și, totodată, activitatea, în cadrul Secției I Civile a instanței.

Magistratul Gabriel Sandu Lefter, la rândul său, a fost președinte al Curții de Apel Constanța, fiind numit în funcție pe data de 1 ianuarie 2016, pentru o perioadă de trei ani. După o detașare la Ministerul Justiției în cursul anului 2021, în prezent, judecătorul își desfășoară activitatea în cadrul Secției I Civile a instanței.

Nu în ultimul rând, judecătorul Claudiu Iulian Răpeanu este, în prezent, vicepreședintele Curții de Apel Constanța, desfășurându-și activitatea în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a Curți

Totodată, pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalului Constanța va da testul scris magistratul Iulia Laura Opariuc-Dan, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal al instanței.

Rezultatele finale vor fi afișate de Consiliul Superior al Magistraturii la data de 10 august 2022.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Lupta pentru conducerea Curții de Apel Constanța! Când susțin judecătorii proiectul managerial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii