Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Constanța rămâne fără președinte? Singurul candidat rămas în cursă, notat cu 4 la proiect!

ro

14 Dec, 2021 16:11 2040 Marime text
  • Conform Regulamentului privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții, „pentru a ocupa funcția pentru care candidează, judecătorul trebuie să obțină cel puțin media 7 (șapte), iar notele, atât la proiect, cât și la testarea scrisă trebuie să fie cel puțin 5 (cinci)“.
  • Mandatul actualului președinte, judecătorul Marius Cristian Epure, se încheie oficial la data de 1 ianuarie 2022, acesta fiind numit în funcție prin HCSM 1534/2018, începând cu data de 1 ianuarie 2019.

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat tabelul de clasificare, anonimizat, cu rezultatele obținute la concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Curții de Apel Constanța.

Potrivit informațiilor oficiale publicate, singurul candidat rămas în cursa pentru scaunul de președinte al Curții de Apel Constanța a fost notat cu 4 la proiectul managerial, cu 8,20 la testarea scrisă și cu media finală 6,100.

Conform Regulamentului privind numirea în funcții de conducere a judecătorilor și revocarea din aceste funcții, „pentru a ocupa funcția pentru care candidează, judecătorul trebuie să obțină cel puțin media 7 (șapte), iar notele, atât la proiect, cât și la testarea scrisă trebuie să fie cel puțin 5 (cinci)“.

Amintim, pentru scaunul de președinte al Curții de Apel Constanța se înscriseseră în concurs magistrații Răzvan Anghel, din cadrul Secțieii Civile a instanței, Marius Cristian Epure, din cadrul Secției penale - actualul președinte al instanței, dar și Gabriel Sandu Lefter, fost președinte al Curții, detașat la Ministerul Justiției pentru o perioadă de un an.

Amintim, totodată, că mandatul actualului președinte, judecătorul Marius Cristian Epure, se încheie oficial la data de 1 ianuarie 2022, acesta fiind numit în funcție prin HCSM 1534/2018, începând cu data de 1 ianuarie 2019.

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat că va valida rezultatele la concursul în cadrul ședinței Secției pentru judecători de joi, 16 decembrie 2021.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii