Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere şi ce interese are preşedintele Judecătoriei Măcin, Monica Florentina Giol (documente)

ro

11 May, 2016 00:00 3896 Marime text
 
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa. Astăzi, vorbim despre preşedintele Judecătoriei Măcin, magistratul Monica Florentina Giol.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din 14 aprilie 2015, magistratul Monica Florentina Giol deţine, împreună cu soţul, un teren intravilan în comuna Cazasu, judeţul Brăila, de 600 mp, dobândit în anul 2005, prin cumpărare, şi un alt teren intravilan, în comuna Luncaviţa, judeţul Tulcea, de 957 mp, dobândit în 2010, prin cumpărare. Totodată, aceasta mai deţine împreună cu soţul două apartamente, în Brăila, unul de 97 mp, dobândit în 2003, prin cumpărare, şi altul de 28,49 mp, dobândit în 2015, tot prin cumpărare. Tot împreună cu soţul, Monica Florentina Giol mai are un autoturism Daewoo Matiz din 2000 şi un Mercedes GLK din 2010, ambele dobândite prin cumpărare.
 
La capitolul „Bunuri mobile înstrăinate“, magistratul a declarat că a vândut în anul 2015 un autoturism Audi A4 cu 4.000 de euro. În ceea ce priveşte datoriile, Monica Florentina Giol are un credit la BT - Agenţia Măcin, în valoare de 25.000 de lei, contractat în anul 2015, scadent în anul 2020.
 
În ceea ce priveşte veniturile, magistratul menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat de la Judecătoria Tulcea „salariu + restanţe hotărâri judecătoreşti“, în valoare de 154.613 lei. Silviu Anton Giol, soţul judecătoarei, a încasat de la SC Pro Systems SRL Brăila 7.872 de lei.
 
Potrivit propriilor consemnări, preşedintele Judecătoriei Măcin, Monica Florentina Giol, nu declară interese.
 
În secţiunea „Documente“ pot fi citite integral cele două declaraţii ale preşedintelui Judecătoriei Măcin, Monica Florentina Giol.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii