Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:25 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaţilor AJOFM Constanţa Şeful de serviciu Mihaela Manole, cu un apartament şi două automobile (documente)

ro

11 Mar, 2017 00:00 1121 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale şefului de serviciu Mihaela Manole.
 
Printre bunurile deţinute de şeful de serviciu Mihaela Manole, aşa cum reiese din declaraţia de avere completată în luna iunie 2015, se numără un apartament de 70 mp, dobândit în anul 1990. În garaj, aceasta are două automobile Renault, fabricate în anul 2006 şi 2007.
 
şeful de serviciu Mihaela Manole nu deţine automobile, terenuri, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro, conturi, credite sau depozite bancare.
 
În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul fiscal 2014, Mihaela Manole a încasat 67,494 de lei de la AJOFM Constanţa. Soţul său a adus la bugetul familiei suma de 55.232 de lei. Potrivit declaraţiei de interese completate în 2015, Mihaela Manole nu deţine acţiuni la nicio societate comercială.
 
şi în declaraţia de avere completată în luna iunie a anului 2016 apar apartamentul de 70 mp, din Constanţa, şi cele două automobile. În anul fiscal 2015, Mihaela Manole a obţinut venituri de 71.863 de lei de la AJOFM Constanţa, iar soţul său a contribuit la bugetul familiei cu 55.552 de lei.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale şefului de serviciu Mihaela Manole pot fi consultate în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii