Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averile angajaților AJOFM Constanța Inspectorul superior Mirela Matei, două autoturisme și câteva locuințe (documente)

ro

11 Mar, 2017 16:03 3343 Marime text

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În mai multe ediţii, vom prezenta declaraţiile de avere şi de interese ale angajaţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Continuăm astăzi cu cele ale inspectorului superior Mirela Matei.

Potrivit declarației de avere completată în martie 2016, Mirela Matei deține, în coproprietate cu Lucian Matei, un teren de 502 metri pătrați în localitatea Cumpăna.

La categoria „Clădiri”, în declarația de avere sunt trecute patru locuințe, trei dintre ele, în suprafață de 100 mp, 50 mp și 50 mp, fiind în coproprietate Mirela Matei-Lucian Matei, în timp ce a patra, de 102 mp, îl are ca titular pe Lucian Matei.

Referitor la bunurile imobile, în declarația de avere a Mirelei Matei apar două autoturisme, respectiv un Peugeot (cumpărat în 2008) și un BMW (cumpărat în 2010).

În ceea ce privește conturile și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv cardurile de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 de euro, în declarația de avere a Mirelei Matei poate fi observat un cont de euro cu un sold/valoare la zi de 17.000 de euro, deschis în 2014.  

Probabil din cauza unei erori tehnice, declarația de avere a Mirelei Matei apare pe pagina de internet a ajofm cu o pagină lipsă, în care ar trebui să apară veniturile salariale, inclusiv cele ale soțului și copiilor (după caz).
În comparație cu declarația de avere completată în 2015, în cea din 2016 apare, practic, o singură modificare în ceea ce privește proprietățile, și anume în plus unul dintre cele două locuințe de 50 mp.
 
Referitor la venituri, în declarația de avere completată în 2015 putem vedea că Mirela Matei a încasat un venit anual de 43.146 de lei, în timp ce soțul ei, a obținut un salariu de 20.000 de euro, ca șef electrician, în timp ce 1.008 lei reprezintă venituri din alocația copilului/copiilor.
 
Declaraţiile de avere şi de interese ale şefului de serviciu Mirela Matei pot fi consultate în secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii