Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de durere și regret pentru victima tragediei din Slobozia. „Ai plecat prea devreme“

ro

25 Jan, 2024 18:48 1191 Marime text
Azi-noapte, orașul Slobozia a fost zguduit de un incident tragic în care un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat mortal în plin centrul municipiului, județul Ialomița. Potrivit primelor informații, victima s-ar fi certat cu agresorul, un conflict care a escaladat într-un atac violent.

În paralel, pe rețelele de socializare, au început să apară mesaje de condoleanțe și solidaritate pentru familia îndurerată a lui A.N.
 

Dumnezeu să-l odihnească

Dumnezeu să-l odihnească suflet bun

Ai fost și vei rămîne mereu în sufletul meu ai fost cel mai bun prieten al meu Dumnezeu să-l odihnească Ai plecat prea de vreme Dumnezeu să-l odihnească în pace suflet bun



Date oficiale!

Azi noapte, un bărbat a fost înjunghiat în centrul municipiului Slobozia, județul Ialomița.Din primele informatii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani s-ar fi certat cu agresorul, iar cel din urmă a scos un cuțit și l-a injunghiat, după care a dispărut din zonă.

Echipajele medicale sosite de urgență la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai putut face nimic. Victima ar fi incercat sa ceară ajutor, dar nimeni nu a intervenit pentru salvarea lui, transmite Poliția. 

Agresorul a fost prins de oamenii legii, a fost retinut, iar procurorii cer arestarea lui preventivă.


Citește și:

Coroane de flori, tristețe și lumânăriConflict violent, în județul Ialomița. Un bărbat a fost înjunghiat în centrul orașului Slobozia! Ce spune prim procuror Parchetul de pe Lângă Tribunalul Ialomița (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii