Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 19 aprilie 2013

ro

19 Apr, 2013 10:09 12394 Marime text
Membrii Clubului Ardelenilor Constanţa sunt alături de familia domnului Mircea Boldea Colcear în grelele momente prilejuite de trecerea în nefiinţă a celui care a fost Florea Boldea Colcear. Sincere condoleanţe!


Colectivul secţiei Corp Hală din SNC este alături de colega lor Cărbunaru Elena în greaua suferinţă pricinuită de decesul tatălui său. Sincere condoleanţe!


Rusu Gheorghe deplânge fulgerătoarea dispariţie a celui care a fost un deosebit prieten şi coleg de birou la SIF Transilvania SA Braşov - Reprezentanţa Constanţa (nea Gogu), Ervant Concegulian. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!


Finele Maria şi Mirela Voicu şi Andrada Nadoleanu anunţă cu profundă durere dispariţia fulgerătoare a dragului lor naş, ing. Ervant Ilie Concegulian. Nu te vom uita niciodată! Suntem alături de naşa Georgeta şi de naşul Edi în această grea încercare.


Cu durere în suflet, familia anunţă trecerea în nefiinţă a lui Dumitru Dumitru. Slujba de înmormântare va avea loc la Cimitirul Municipal, astăzi, la ora 12.00. Dumnezeu să-l ierte!


Profund regret la trecerea spre cele veşnice a celui care a fost soţ, tată şi bunic iubit, Dumitru Dumitru. Sincere condoleanţe! Fam. Stoica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii