Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Breezer, unde berea este servită la halbă de un litru (galerie foto)

ro

19 Sep, 2013 00:00 5318 Marime text
În stilul berăriilor germane, cu bere la halbă de un litru şi interior elegant, restaurantul Breezer este pregătit pentru a vă satisface şi cele mai exigente gusturi... asta dacă vă place lipsa de intimitate.
 
Restaurantul Breezer este primul local de pe aripa dreaptă a zonei cu ambarcaţiuni din Portul Turistic Tomis. De o parte şi de alta a restaurantului sunt aşezate canapele frumoase, ce par confortabile. Atât că pe una dintre laturi nu îţi poţi da seama dacă sunt ale celor de la Breezer sau ale restaurantului următor. Noroc cu umbrelele!
Decorul din interiorul localului este cumva în opoziţie cu ”imaginea” de berărie germană pe care ţi-o faci dacă citeşti oferta la băutura cu hamei şi malţ. Înăuntru totul arată italienesc, dar puţin kitschos. În schimb servirea compensează totul. Chelnerii sunt cu zâmbetul pe buze şi îţi este imposibil să nu le răspunzi la fel de frumos şi respectuos.
Şi pentru că tot vorbeam de servire, mâncarea nu a întârziat nicio secundă în plus, iar aranjamentul a fost exact ca în pozele din meniu.

Aici au un Ice Cream Frappe nemaipomenit care costă doar 12 lei. Preţurile la preparate sunt puţin mai mici decât cele din zonă, dar oricum mari faţă de cele din oraş. Spre exemplu, cafeaua este de la 8 la 14 lei, iar vinurile sunt între 18 şi 140 lei. Cea mai scumpă şampanie costă 185 de lei. Desigur, au şi cafeaua aceea exotică Kopi Luwak la 49 lei.
La mâncare va fi mai greu să vă decideţi pentru că au din toate: preparate din peşte de la 12 la 52 de lei, fructe de mare între 12 şi 40 de lei, preparate din carne de porc, pui şi oaie de la 17 la 35 de lei. Salatele sunt în jur de 26 de lei, iar pastele costă cam 24 de lei. Cel mai scump desert este plăcinta la cuptor cu brânză, mere sau dovleac pentru care trebuie să plătiţi 38 de lei.
Tot aici puteţi servi şi micul dejun, iar pentru o masă ce include o porţie de caşcaval, salam, măsline, castraveţi şi roşii nu veţi plăti mai mult de 28 de lei.

Mai citeşte şi

LAMAL – restaurantul pentru iubitorii de produse din pește


Punctul slab al acestui restaurant este lipsa intimităţii. Şi în interior, dar şi afară, mesele sunt atât de înghesuite încât este necesar să vorbeşti cu voce scăzută pentru a nu deranja celelalte mese. După cum am spus, compensează servirea excelentă.
 
Potrivit Registrului Comerţului, restaurantul Breezer funcţionează pe S.C. Canal S SRL şi este administrată de Buzoi Constantin în parteneriat cu Dumitru Constantin.
 
Informaţii utile:
Site: http://www.restaurantbreezer.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/breezer.terracelounge
Program: Luni-Duminică 09.30-23.00
Restaurantul este deschis permanent!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii