Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LAMAL – restaurantul pentru iubitorii de produse din pește (galerie foto)

ro

18 Sep, 2013 00:00 8308 Marime text
Dacă vă plac mâncărurile cu şi din peşte, restaurantul LAMAL este cel mai potrivit loc pentru a lua masa. Cu servirea impecabilă şi preparatele delicioase, restaurantul este deschis tot timpul anului.
 
Restaurantul LAMAL este unul dintre cele 18 restaurante din incinta portului turistic Tomis. Este un local cu specific pescăresc ce întrunește aproape toate tipurile de pește, fructe de mare și preparate din acestea. Un dezavantaj este pentru cei cărora nu le place acest gen de mâncăruri, întrucât există doar câteva produse în meniu ce nu conțin vreun preparat marin: salata, două tipuri de paste și patru preparate din carne de pui, porc și rață. Evident, vedetele meniului sunt fructele de mare. Cel mai scump produs este ”Platoul Comandantului” care costă 395 de lei și conține un mix de 1500 de grame de caracatiță, calamar, creveți black-tiger, stridii, midii și rapane.

Tot aici găsiți homar cu salată caldă la 40 de lei, supă-cremă de midii cu crutoane sau paste cu somon. Personal le recomand pe acestea din urmă pentru că sunt delicioase și au un gust minunat. Nu mi-au plăcut, în schimb, fusilli cu roșii.
Și cu toate că prețurile sunt cu mult peste medie, porțiile sunt îndeajuns de mari.
Un dezavantaj al meniului alcătuit este lipsa deserturilor. Sunt doar două feluri de prăjituri, iar asta poate fi un argument pentru a nu frecventa această locație.

Mi-a plăcut inclusiv felul în care sunt evidențiate anumite produse în meniu și, mai ales, prezentarea lor online. Restaurantul are o secțiune specială pe site în care poți viziona pozele tuturor mâncărurilor din unghiuri diferite, în 360 de grade.
Interiorul este foarte elegant, întrucât este decorat cu lemn de aceeași culoare cu mobilierul. De aceea, venirea serii te introduce aproape automat într-un décor romantic, mai ales când marea este chiar în fața ta.
Dacă v-am făcut curioși… LAMAL este deschis tot timpul anului!
Restaurant LAMAL, potrivit Registrului Comerțului funcţionează pe S.C. BASTET TRADING SRL, administrată de Dan George Nicușor în parteneriat cu Dan Monica Elena.
 
Informaţii utile
Pe site puteţi vedea şi meniul în 360 de grade http://www.lamal.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/lamal.ro
Twitter: https://twitter.com/restaurantlamal

 Rezervările se pot face la numărul: 076 605 9955
Adrese de e-mail restaurant: restaurant@lamal.ro; contact@lamal.ro
Menţionăm că restaurantul este deschis tot timpul anului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii