Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imaginea zilei. Incredibil cum arată statuia poetului Ovidiu. La Constanța sunt în toi pregătirile pentru zilele orașului (galerie foto)

ro

18 May, 2018 22:13 3083 Marime text
La Constanța, sunt în toi pregătirile pentru zilele orașului, în acest week-end fiind programate mai multe evenimente. 

Unul dintre evenimente, are ca punct final Piața Ovidiu din Constanța. Mai exact, pe străzile din municipiu va defila o paradă impresionantă, la care vor participa peste două mii de elevi, liceeni, studenți, sportivi, structuri militare, inclusiv jandarmi călare sau militari britanici și americani. Parada va pleca la ora 16:00 de la Sala Sporturilor și va ajunge în Piața Ovidiu.

Cu toate acestea, statuia poetului Ovidiu pare a fi trecută pe un plan inferior și nu pare să fie în atenția autorităților. Acest lucru este subliniat și de felul în care arată cu doar câteva zile înainte de evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Constanței. 

Astăzi, statuia a fost surprinsă în imagini plină de găinaț, fiind se pare locul preferat de pescărușii obosiți și care se odihnesc câteva momente pe statuie înainte de a porni la drum, dar nu înainte de a „marca“ teritoriul. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nedelcu Mihaela 18 May, 2018 22:31 Știu că spun la pereți opinia mea, pt. că cei din primărie cu inițiativa ospețelor într-o piață publică amenajată pt. plimbare, copii, vârstnici care vor o gură de aer de la mare, sunt setați dar ff. prost inspirați pt. a transforma tot ce are un pic de eleganță, într-un fel de tîrg jegos cu pete de sosuri pe gresia de proastă calitate!! Mai lipsește să defileze prin fața poetului Ovidius Publius, niște saltimbanci, femeia cu barbă, înghițitorul de flăcări, uau, ce le-ar plăcea băieților din primărie!... Bd. Ștefan cel Mare ar fi putut găzdui furgonetele cu potoale și băuturi, pt. că deja are un aspect de zonă părăsită și prăfuită! Și e mai departe de locul unde toți constănțenii văd ruina CAZINOULUI, cu amprenta nepăsării edililor pt. cultura și istoria unui MONUMENT ISTORIC!!...