Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:08 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Gatit creativ - Shake revigorant

ro

16 Feb, 2016 09:57 1424 Marime textDetoxifierea prin intermediul alimentelor este cel mai important demers terapeutic ce poate avea loc in viata fiecarei persoane, zi de zi, in propria bucatarie. Creativitatea si imaginatia reprezinta ingredientele de baza ale detoxifierii prin dieta. Alaturi de fructe si legume cat mai proaspete si mai organice.

In cursul Scoala Sanatate 5D si in cadrul Scolii Sanatate 5D se invata foarte multe despre cele trei etape (variante) de detoxifiere – ce necesita a fi urmate pentru realizarea unei curatenii si echilibrari temeinice a organismului.

Vom prezenta o serie de Retete pentru fiecare dintre cele trei etape – ca exemplificare de posibilitati de preparare – pentru cei care incep procesul de vindecare.

Majoritatea celor avansati in proces nu mai au nevoie de ”retete” – deja ”creativitatea” a devenit o parte din ei insisi.
Dar multi dintre cei care abia incep pot beneficia de o serie de ”linii de ghidare” generale – pentru a schimba obiceiurile culinare si gastronomice cu care au fost obisnuiti o viata.

Dorim succes tuturor celor cu spiritul aventurii si curaj – ce incep drumul propriei vindecari cu asumarea responsabilitatii celui mai important pas: DIETA!

Shake revigorant (pentru orice moment al zilei)

De la doamna Bianca Matei – o combinație de shake făcut la blender, considerat o minunăție pentru energia corpului.
Iată comentariul trimis de dna Bianca, alături de o fotografie cu ”rezultatul” încercărilor.

”Referitor la combinatii…. Din toate testate, pentru mine cel mai revigorant si care nu da niciodata gres, in jur de ora 16.00, dupa o zi super incarcata e “Drogul” meu de dupa amiaza … Cel putin cand le vad in blender…culorile…ma fascineaza!!!

Ingrediente:

  • 2 portocale foarte dulci
  • 1 mango foarte foarte copt
  • 2 banane coapte
  • 1 mar
  • O para
  • 5 capsuni cu coditele verzi cu tot

Iata rezultatul:

Si dimineata baut are acelasi efect…

Incurajez toate persoanele care nu se tem să devină creative în bucătărie să încerce diferite variante de combinații de fructe – și să observe de fiecare dată reacția corpului după consumul acestora.

Ti-a placut articolul?

Comentarii