Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de români cer decorarea „judecătoarei cu pantofi albaștri“

ro

07 Jul, 2016 11:46 3796 Marime text
Povestea „judecătoarei cu pantofi albaștri“, cum a devenit cunoscut un magistrat bucureștean în mediul online, pentru faptul că a demonstrat că a fi judecător nu este incompatibil cu a fi om, nu rămâne fără ecouri.

Aproape 100 de persoane impresionate de atitudinea judecătoarei din București într-un proces de stabilire a custodiei pentru un băiețel despărțit de mama lui au semnat o petiție pentru decorarea magistratului.

„Doamne, câtă bucurie să vezi că există astfel de judecători. Parcă abia acum te bucuri cu adevărat că ești avocat și că te duci în fața lor cu speranța că se va face dreptate. Mi-ar plăcea să știu finalul, deși este lesne de prevăzut ce a decis doamna judecător cu pantofi albaștri.... Magia nu stă în pantofii săi, ci în sufletul său, adevărat și albastru ca cerul senin. Bravo din inimă, doamna judecător! Și bravo din inimă, doamna avocat!“, a fost unul dintre comentariile lăsate de semnatarii petiției.

Cei care doresc să își arate aprecierea față de atitudinea exemplară a magistratului în cauză și doresc să semneze petiția o pot face aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii