Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:46 18 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru Cazinoul din Constanța. Un prim pas pentru restaurarea și consolidarea clădirii simbol a orașului Constanța

ro

27 Sep, 2018 09:02 1402 Marime text
Primăria Municipiului Constanța a semnat ieri contractul privind actualizarea documentației care va sta la baza restaurării și consolidării clădirii simbol a orașului Constanța. 

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, în urma finalizării procedurii de achiziție publică, Compania Națională de Investiții a desemnat ofertantul câștigător, iar serviciile contractate vizează actualizarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), a studiilor și expertizelor realizate în anul 2015, astfel încât indicatorii tehnico-economici să reflecte în mod real modificările suferite de această clădire de la ultima avizare și până în prezent. 

”Proiectantul are la dispoziție 90 de zile pentru realizarea documentației. 
După predarea acesteia, indicatorii tehnico-economici urmează să fie aprobați prin emiterea unei hotărâri de guvern, după care vor putea fi demarate procedurile privind contractarea lucrărilor de consolidare și restaurare” - a mai transmis Primăria Constanța. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii