Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vestea trăznet a dimineţii A murit rapperul Prodigy. Vezi cauza decesului (video)

ro

21 Jun, 2017 09:07 10179 Marime text
Rapper american Albert Johnson, cunoscut sub numele de scenă Prodigy și pentru activitatea sa din grupul hip-hop Mobb Deep, a murit la vârsta de 42 de ani în Las Vegas (SUA), informează EFE citând revista Rolling Stone, potrivit Agerpres.

Reprezentantul Mobb Deep a confirmat pentru publicaţia amintită decesul lui Prodigy după ce muzicianul fusese spitalizat în urma unui concert susţinut în Las Vegas, din cauza complicaţiilor cauzate de boala ereditară de care suferea - anemie falciformă sau siclemie. 

"Cauzele exacte ale morţii sale nu au fost încă determinate. Dorim să mulţumim tuturor pentru respectarea vieţii private a familiei în acest moment", a adăugat reprezentantul. 


Rapperul american şi totodată producătorul Havoc (Kejuan Muchita), al doilea membru al grupului Mobb Depp, a publicat o fotografie cu Prodigy pe profilul său de Instagram cu un mesaj simplu: "Pentru totdeauna". 

Apărut în cartierul Queens din New York, grupul Mobb Depp a atins o notorietate importantă în anii pe scena rappului hardcore şi gangsta de pe coasta de est a SUA. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii