Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vestea nașterii prințesei de Cambridge, salutată inedit în diferite locuri de pe mapamond

ro

02 May, 2015 18:10 1908 Marime text
 
Vestea nașterii prințesei de Cambridge a fost primită cu bucurie în întreaga lume și a fost marcată diferit la nivel mondial, rețelele de socializare au transmis știrea concomitent și au fost inundate de mesaje de felicitare pentru ducele și ducesa de Cambridge și fetița lor, potrivit BBC News ediția online, informează Agerpres.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a participat la o ceremonie în Richmond, North Yorks, și a purtat o vestimentație în culoarea roz, potrivit contului de Twitter #RoyalBaby, care a centralizat foarte multe mesaje de felicitare transmise prin intermediul conturilor de pe rețeaua Twitter.

Turnul Londrei a fost iluminat în roz ca să vestească britanicilor că este vorba despre o fetiță.

Turnul de televiziune BT din Londra a afișat pe un fundal roz mesajul 'It's a girl!'.

Compania aeriană British Airways a afișat un mesaj inedit pe tabloul curselor aeriene anunțând: 'Time: 08.34 Flight: It's a girl! Destination: London'.

Sky News Tower din Auckland (Noua Zeelandă) a fost iluminat în roz, iar la Wellington au fost trase 21 de salve de tun pentru a celebra nașterea prințesei de Cambridge.

Echipajul aflat pe fregata britanică HMS Lancaster, cunoscută și sub numele de 'Fregata Reginei', a trimis un mesaj inedit de felicitare pentru nașterea prințesei pe contul de Twitter al Marinei regale britanice.

Membri ai echipajului, îmbrăcați în uniforma de gală a marinei britanice, s-au așezat pe puntea principală a fregatei în poziții corespunzătoare literelor ce compun cuvântul 'SISTER', iar fotografia, realizată din elicopter, a fost postată ulterior și pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Rețelele de socializare au fost inundate de mesaje de felicitare din întreaga lume pentru cuplul regal și fetița lor.

Potrivit BBC, rețeaua Twitter a înregistrat 4500 de tweet-uri pe minut la 11.25 a.m. ora Londrei, în momentul anunțării nașterii prințesei, când a devenit activ contul #RoyalBaby.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii