Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:28 13 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Van OORD cheamă în instanță DGFP Galaţi

ro

01 Sep, 2015 19:11 1280 Marime text
 
Pe rolul Curții de Apel Constanța a fost înregistrat dosarul cu numărul 605/36/2015, înregistrat în data de 31 august, la secția civilă de contencios administrativ și fiscal, având ca obiect „suspendare executare act administrativ”.
 
Reclamantul este Van OORD Dredging and Marine Contractors BV Rotterdam – sucursala Constanţa, iar calitatea de pârât o are ANAF - Direcţia Generală a Finanţelor Publice Galaţi.

Contactați telefonic pentru un punct de vedere, reprezentanții firmei nu au răspuns. Imediat ce vor răspunde, vor reveni cu detalii. 

Compania olandeză Van Oord Dredging and Marine Contractors este controlată de familia Van Oord. Aceasta operează în întreaga lume ca un antreprenor pentru dragaj, inginerie marină şi proiecte de energie în larg (petrol, gaz şi eoliene), oferind soluţii inovatoare la provocările marine. Compania operează la nivel mondial în peste 50 de ţări.
 
Van Oord este o companie privată cu răspundere limitată şi are sediul central în Rotterdam, Olanda. Van Oord este o afacere de familie, cu o tradiţie de peste 100 de ani în domeniul lucrărilor hidrotehnice. Este o cunoştinţă mai veche a Portului Constanţa. În anul 2013, firma a câştigat contractul pentru extinderea digului de larg situat în incinta Portului Constanţa, dana 97.

Ti-a placut articolul?

Comentarii