Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 6. Un caz dificil, la o vârstă fragedă Trei persoane găsite moarte în casă, la Constanţa. Tatăl spânzurat, soţia şi copilul morţi! (galerie foto+video)

ro

04 Nov, 2015 12:21 4774 Marime text
 
O familie, formată din trei persoane, a fost găsită moartă în casă astăzi, pe bulevardul Tomis nr. 334. Bărbatul a fost găsit spânzurat, iar soţia şi copilul erau morţi. 

Poliţiştii se deplasează la faţa locului în aceste momente! Revenim cu informaţii.

UPDATE 6, ora 19.05

„Copilul era bolnav de mai mulți ani. Soțul avea 47, iar femeia avea 46 de ani. Într-un carnet de 13 pagini au scris, și el și ea pentru că erau două scrisuri diferite, despre boala copilului, despre cum s-au chinuit, că nu mai suportă, că sunt foarte necăjiți din cauza acelui copil bolnav și că preferă să plece toți trei în altă lume. Își cereau iertare. Probabil nu i-au mai dat tratamentul copilului pentru că pe data de 2 noiembrie i-au dat ultimul medicament, pentru că aveau un tabel cu zilele și orele în care îi dădeau medicamentele, după care au scris în altă agendă că în noaptea asta copilul a fost mai liniștit. Probabil i-au dat o substanță toxică ca să îl ucidă ori nu i-au mai dat medicamentul ca să îl lase să moară liniștit, fără medicamente. După aceea s-au spânzurat, probabil. Femeia a fost găsită în pat lângă copil, dar avea stras de spânzurare în jurul gâtului. Probabil s-a spânzurat și a pus-o soțul moartă lângă copil. Apoi el s-a spânzurat și a fost găsit spânzurat în bucătărie“, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procuror şef secţie Sadîc Zafer. .

UPDATE 5, ora 16.32

Pe dansantimbreanu.wordpress.com a fost făcut, în urmă cu câţiva ani, un apel pentru a strânge bani pentru operaţia micuţului. Poveste era spusă de Nicolae, tatăl lui Cristian.

„Nu in urma cu mult timp, ne credeam o familie fericita, modesta dar bogata prin bijuteria cea mai de pret din viata unui om, cadoul de la Dumnezeu, si anume copilul nostru Cristian Dimitris, in varsta de 3 ani, un copil mult dorit care a venit pe lume dupa 2 ani de asteptari si 7 ani de casnicie. Un copil perfect sanatos si frumos, care ne-a schimbat viata in totalitate si care a devenit centrul Universului nostru.   
  
Dar iata ca viata, din pacate, este extrem de dura, si ca nu stii niciodata ce-ti ofera. In  septembrie 2008, Cristian a inceput gradinita, emotii mari, ca fiecare parinte, cand copilul tau face primii pasi spre societate; ma durea sufletul sa-l las plangand, dar dupa o luna s-a acomodat cat de cat. Intre timp face de doua ori rosu in gat, a luat antibiotice, ca fiecare copil in primul an de gradinita, dealtfel am fost  avertizati si de pediatra copilului, ca se va molipsi mai des.In ziua de 31 octombrie incepe calvarul vietii noastre“, se arată pe dansantimbreanu.wordpress.com.    
  
„Ne cheama medicul neurochirurg in cabinet si ne da vestea cumplita, cum ca fiul nostru are un chist adanc in creier si serioasa hidrocefalee. SOC !!!  Am simtit ca vreau sa mor chiar in momentul acela,totul in jurul nostru se naruie, nu se poate reda in cuvinte, ce simt o mama si un tata la aflarea unei asemenea vesti ingrozitoare, despre propriul lor copilas ,dulce, care nu implinise, inca nici macar 3 anisori….“  
  
„I se face copilului o nouă analiză şi se constată că, defapt, nu este chist ci tumoră cerebrală“

„Dupa o saptamana, sub supraveghere medicala, i se face copilului o noua analiza si se constata ca, defapt, nu este chist ci tumora cerebrala, denumita craniofaringiom si ca operatia va avea loc in curand. Zilele se scurg una cate una  in asteptarea operatiei, dupa o alta saptamana i se face copilului o alta tomografie (SPECT), mult mai clara si astfel neurochirurgul a luat hotararea ca, operatia nu va mai avea loc deoarece prezinta mare risc, (pentru nervul optic, dereglare hormoni) .  
  
Abia la final ni s-a spus  care este de fapt realitatea, din motivul ca operatia prezinta mare risc, medicul prefera sa astepte sa vada daca nu cumva tumora stagneaza, si copilul sa traiasca toata viata asa“, se mai arată pe dansantimbreanu.wordpress.com.  

„Toată lumea încerca să ne încurajeze“

„Toata lumea, incepand cu parinti, frati, rude, prieteni si cunostinte, incercau sa ne incurajeze, cum ca totul va fi bine, (si le multumim ca sunt alaturi de noi) dar nu este deloc usor, aveam sentimentul ca  numai  noua ni se intampla lucrul acesta cumplit si ca ceilalti din jurul nostru nu au cum sa inteleaga nelinistea din sufletele noastre impietrite de durere.   
  
Dupa iesirea din spital, intr-adevar, Cristian este perfect sanatos, dar teama zilei de maine se instaleaza in noi si astfel incercam sa ne alinam durerea, mergand la Manastire, in apropierea Atenei (cu moastele Sf. Efrem- binefacator de minuni), de cate ori putem.
      
Intre timp, am incercat sa ascultam si alte pareri de la alti medici neurochirurgi, din Atena. Ni se spune de acelasi mare risc, despre o operatie foarte grea si ca daca  tumora continua sa creasca pune in pericol vederea si chiar viata copilului“. 
      
In curand plecam in Germania pentru analize si speram, cu mare credinta in Dumnezeu, sa avem vesti bune“, potrivit dansantimbreanu.wordpress.com. 

21 martie 2009

„Iata ca ne-am intors din Germania unde am fost plecati in perioada 16-20 martie,pentru noi analize.  Au fost emotii mari, in afara de faptul ca nu stiam ce veste vom afla in urma RMN-ului,a fost impresionant si faptul ca am ajuns la INI Hannover,una dintre cele mai bune clinici din lume si mai ales a fost o mare onoare pentru noi sa-l cunoastem pe prof.dr. Rudolf Fahlbusch.  

Cristian  a fost internat pentru doua zile in clinica pentru a i se face analize de sange, RMN si control oftalmologic. Spre surprinderea medicului si a noastra 

RMN-ul arata ca tumora s-a micsorat !!! Dumnezeule, o mare usurare in sufletele noastre,cel putin pentru prezent“. 

„Daca copilul ar fi operat ar fi fatal“

„Profesorul ne-a spus ca in momentul de fata daca copilul ar fi operat ar fi fatal, n-ar avea nici o sansa sa scape cu viata,din motivul ca tumora micsorandu-se s-a impartit in ambii ventriculi si este imposibil sa fie extrasa.  Dar nu este cazul  sa fie operat pt.ca Cristian este perfect sanatos si ne-a mai spus ce nu ne-au expli-cat alti medici,cum ca tumora fiind chiar pe glanda hipofiza este de preferat sa fie operat,(daca tumora nu creste),dupa 18 ani sau cel putin dupa varsta de 9 ani, astfel incat organismul copilului sa se dezvolte din punct de vedere hormonal, o operatie in viitorul apropiat l-ar nenorici pe viata…“, conform dansantimbreanu.wordpress.com. 
 

UPDATE4, ora 13.12:


La apartamentul din Constanța ușa era încuiată pe interior și nu sunt alte urme  de forțare la aceasta ori la ferestre.
 
Potrivit informațiilor oferite de poliție, cadavrele nu prezintă urme de violență.
 
Trupurile mamei și fiului de 10 ani erau în sufragerie pe pat.
 
„Am găsit un caiet care conține înscrisuri din care rezultă că fiul avea probleme medicale majore. Sunt conturate împrejurările unui suicid pentru părinți.”, spun oamenii legii. 
 

UPDATE 3, ora 13.00:

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale ISU Dobrogea Constanța, pentru a debloca ușa. Potrivit reprezentanților inspectoratului, se pare că bărbatul găsit spânzurat avea aproximativ 50 ani, femeia în jur de 40 ani iar copilul de circa 10 ani. Conform primelor informații se pare că nici femeia nici copilul nu prezentau urme de violență. 

Urmează ca organele de anchetă, poliția și IML-ul să stabilească cauzele deceselor celor trei persoane găsite moarte în apartrament. 
 

UPDATE2, ora 12.47:

Soţia şi copilul erau întinşi în pat, înveliţi. Rudele au sosit la faţa locului şi sunt şocate. Din primele informaţiii, copilul avea 10 ani. 
 

 

 

UPDATE1, ora 12.24: 

Se pare că cei trei erau morţi de mai multe zile. Vecinii au simţit miros şi au sunat la 112.
Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea se află la faţa locului, alături de poliţişti, care fac cercetare la faţa locului. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii