Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE -Alături de anesteziștii Dobrin și Nicoleta Arhire Marius Militaru, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară, a fost reținut de DNA Constanța

ro

15 Dec, 2014 13:11 8944 Marime text
update anestezistii dobrin si nicoleta arhire liberi marius militaru seful clinicii de chirurgie cardiovasculara
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sabareze dana 20 Feb, 2015 12:24 Sotul meu a fost operat fara sa i se dea sanse de reusita prea mari dar operatia a decurs cu succes.ii multumim dlui doctor si ii suntem recunoscatori.pe langa un doctor f bun mai trbuie sa fie si dumnezeu deasupra.(soarta).
  • Virgi 16 Dec, 2014 00:22 In 13 012014 unchiul meu din Constanta trăgea un semnal de alarma in urma căruia sotiasotia lui s-a prăpădit datorită intervenție acestui doctor Șpaga a fost de 4000 lei la care a mai cerut 2000 .Dumnezeu ia dat ce merita . Mulțumim pentru curajul avut ,acelui pacient si in același timp DNA ului!
  • Daniel 15 Dec, 2014 22:12 Bai a-ti innebunit si a-ti inceput sa arestati doctori.Si asa muncesc pe mai nimic fata de cat au invatat sa va salveze vietzile de turnatori de rahat.
  • Covalciuc Bogdan 15 Dec, 2014 16:25 Sa nu crezi in blesteme domnule militaru ? La o zi dupa ce mama mea nu mai este printre "pamanteni".Dupa fapta si rasplata ! Acesta este omul de care spuneam ca este un mare ticalos .... Un om pentru care viata ...nu reprezinta nimic . Pot sa depun si eu marturie domnule militaru ? " Răzbunarea te face să mai uiţi de durere. Răzbunarea e ademenitoare şi are o mare putere, chiar dacă e fără speranţă. " - Anne Rice .... Cat de mare, cat de mare esti Tu Doamne !Pentru mine ..razbunarea a fost o simpla rugaminte ...catre Divinitate ! Sa nu crezi in Divinitate ?La o zi dupa ce mama a inchis ochii ....o rusine pentru sistemul medical ....ce sa vezi ? Divinitatea nu iarta domnule militaru ! Sunt sigur ca de aceasta data nu mai scapi usor ! Barbatii Covalciuc Bogdan , Adrian Covalciuc si Covalciuc Dragos cred in Dumnezeu ....Tu ai vrut sa fi Zeu ...dar de fapt nu esti decat un "pigmeu" mirositor .
  • bebica 15 Dec, 2014 15:22 poate vreodata o sa faca si jegurile astea de la dna pna etc infarct si o sa vezi ca o sa se opereze intre ei . au si ei copii mame morti etc sigur ajung in spital si o sa uite aia ceasul in ei
  • hanibal 15 Dec, 2014 15:03 Domnul operat pe cord cred ca mai intai,in stop cardiorespirator,a trecut pe la DNA,apoi a ajuns la doctor ,a negociat si abea apoi a fost operat!Tot felul de nebuni!Mai plauzibila este situatia urmatoare:dupa operatia pe cord(pentru cine nu stie dureaza peste 6-8 ore si este ca o "extragere de mase") domnul in cauza l-a recompensat pe doctor dar uitandu-se la televizor ,la telenovelele cu DNA, l-a apucat dorul de denunt!Oricum situatia este penibila pentru cei cativa doctori specialisti in chirurgie cardiovasculara obligati sa castige cateva mii de lei pe luna pentru o activitate care NU POATE FI MASURATA de nimeni,nici macar de DNA!Dar cu privatizarile (sute)ce facem domnilor de la DNA?
  • ion 15 Dec, 2014 13:47 ha ha ... .. pe 10 pacient in stop cardio internat , operat ...pe 11 externat a fost o extractie de masea sau operatie ...oricum niste spagari nenorociti , bravo DNA .Poate verifica cineva si complicatiile cauzate de bacteriile de pe acolo