Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:21 21 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Nadia Zlate, procuror DNA Constanţa, a cerut ca Becali să rămână în arest

ro

09 Dec, 2015 12:53 1454 Marime text
În aceste momente, a început şedinţa cu Ioan Giovanni Becali. DNA a depus la dosar articole din presă şi comunicatul DNA în care a fost arestat Becali alături de Terceanu.
 
Nadia Zlate, procuror DNA Constanţa, a cerut ca Becali să rămână în arest pe motiv că nu sunt îndeplinite condiţiile.

UPDATE 3, 15.25

Judecătorul Lucian Lică, din Tribunalul Constanţa, investit cu soluţionarea dosarului, a amânat pronunţarea pentru mâine.

UPDATE 2, ora 13.09
 
Avocatul lui Becali a declarat următoarele: „DNA trebuie să ştie că Ioan Becali a adus în ţară milioane de euro prin transferul unor jucători. Cărţile scrise de Ioan Becali au fost acceptate de către specialişti ca fiind lucrări ştiinţifice”, a spus acesta. „De acord cu avocatul meu”, a precizat Becali.
 
„Facultatea de Educaţie Fizică mi-a cerut să scriu cărţile. Ele au fost scrise în luni de zile. Am făcut o muncă neplătită de penitenciar. Am încercat să fac tot posibilul ca să fie totul cât mai bine. Dosarul de la Bucureşti nu are legătură cu cel de azi. În acela, probabil voi fi condamnat”, a mai spus Becali.

UPDATE 1, ora 12.56
 
Cele trei cărţi scrise de Becali, dintre care amintim „Manualul învestitorului în fotbal” şi „Rolul arbitrului în fotbal”, nu sunt cărți științifice, potrivit DNA. Atitudinea pozitivă pe parcursul pedepsei nu este sufiecientă pentru a fi pus în libertate, conform aceleaşi surse.

Ti-a placut articolul?

Comentarii