Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați, găsiți morți Unul s-a spânzurat, celălalt a fost îngropat în grădină

ro

07 May, 2015 08:58 1343 Marime text
 
Într-o comună ieșeană Victoria a fost descoperit, la doi metri sub pământ, cadavrul unui bărbat, iar un altul a fost găsit spânzurat, informează B1 TV.

Vecinii spun că Gheorghe Ursache, cel care şi-ar fi pus capăt zilelor l-ar fi ucis pe prietenul său de pahar şi l-ar fi îngropat în grădină. 

Însă Ursache ar fi avut şi accese de canibalism. Interesant este că alte două persoane care făceau parte din anturajul bărbaţilor găsiţi morţi, au fost date dispărute. Bărbatul găsit spânzurat s-ar fi lăudat prin vecini că, în ultimul timp, mânca numai carne goală, relatează B1 TV. 

„Spunea mereu că pune carne la fiert şi o mânca fără pâine şi legume. Noi credem că a tăiat bucăţi de la oamenii ăia şi le-a mâncat", spun sătenii.

În grădina casei lui Ursache a fost găsit cadavrul unui alt bărbat, Viorel Manolache. 

Pentru că oamenii legii au descoperit că nu avea o mână şi un picior, localnicii au intrat şi mai tare la bănuieli. Oamenii susţin că Ursache, ar fi avut probleme psihice şi de aceea e posibil să fi avut accese de canibalism.

Sătenii spun că Gheorghe Ursache şi Viorel Manolache obişnuiau să îşi petreacă timpul împreună. Erau prieteni de pahar cu alti doi bărbaţi cu care se întâlneau regulat. Interesant e că cei doi tovarăşi de distracţie sunt acum de negăsit.

„Pe 14 decembrie a dispărut, a mers la un praznic, după care a venit acasă împreună cu un alt unchi şi le-am dat doi litri de vin. După asta, Neculai s-a dus la barul din sat şi nu s-a mai întors. Nu ştim nimic", au spus apropiații celor doi.

Gheorghe Ursache, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit spânzurat în curtea sa de o vecină care venise in vizită. El locuia singur, după ce a fost a fost părăsit de familie în urmă cu mai mulţi ani. După două zile de la incident, vecinii au simţit un miros puternic din gospodăria sinucigaşului. Fiul acestuia, venit între timp să se ocupe de înmormantare, a cerut interventia unui excavator pentru a afla ce se află sub pământul din grădină. La doi metri adâncime a fost găsit cadavrul lui Viorel Manolache.


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii