Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:28 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Unic în România - A ajuns, fără să știe, șef în PSD, dar e membru PNL

ro

24 Jun, 2015 01:21 1307 Marime text
România e țara minunilor! A minunilor de toate felurile, dar mai ales a celor politice, scriu jurnalistii de la stiripesurse.ro. În Giurgiu s-a întâmplat ceva unic: un membru PNL a ajuns șef în PSD, fără să vrea, iar apoi și-a scris demisia.
 
Alegerile faimoase de la PSD Ghimpaţi continuă să “tulbure apele”. După ce primarul Constantin Cărăpănceanu declara că ceea ce s-a întâmplat la Albele nu a fost statutar şi că, practic, acele alegeri ar fi nule, apar suprize noi.
 
Unul dintre proaspeţii aleşi vicepreședinte PSD Ghimpaţi, Petrică Cenac, și-a scris demisia. Că omul şi-a dat demisia ar fi cum ar fi, dar interesant este că Petrică Cenac scrie în această demisie, negru pe alb: „nu am avut cunoştinţă ca eu să fiu ales vicepreşedinte PSD!”, explicând, în felul său, şi cum a ajuns în această poziţie: “am fost citat ca făcând parte din biroul nou înfiinţat politic cu funcţia de vicepreşedinte unde nu mi s-a părut ca fiind alegeri (…)”. Şi mai interesantă este, însă, continuarea: „eu am fost anunţat de numitul Bădilă Ştefan pe care îl cunoşteam ca membru PNL, unde sunt membru, iar apartenenţa mea politică este PNL, unde sunt membru….”.
 
Aşadar, vicepereşedintele PSD Ghimpaţi este… membru PNL! (Era, ca să fim mai exacţi, pentru că în 23 iunie şi-a înaintat demisia din funcţia în care fusese “uns” la PSD). Şi, dacă e să dăm crezare spuselor sale, chiar şi preşedintele PSD Ghimpaţi este tot membru PNL, scrie presa locală.

Articol integral pe STIRIPESURSE.RO.

Sursa: STIRIPESURSE.RO

Ti-a placut articolul?

Comentarii