Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbăta are loc lansarea candidaților PSD pentru primăria și Consiliul Județean Constanța. Va fi prezent și Marcel Ciolacu

ro

09 May, 2024 10:38 789 Marime text


Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Constanța, alături de Cătălin Grasa, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Constanța, Irinela Nicolae, candidat PSD la Parlamentul European și de echipele de consilieri locali și județeni, vor fi prezenți la evenimentul de lansare a candidaturilor pentru alegerile din 9 iunie 2024.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 11 Mai 2024, ora 11.00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, Bulevardul Ferdinand, Nr. 56, Constanța.

La evenimentul va fi prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu și europarlamentarul, Mihai Tudose.

Citește și:

Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța„Taluzul din dreptul plajei se prăbușește pe zi ce trece mai mult!" (VIDEO)


Alegeri locale 2024: Baroul Constanța va găzdui două secții de votare pentru locuitorii din zona centrală a municipiului (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii