Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:11 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un profesor este cercetat pentru luare de mită

ro

29 Jun, 2015 11:43 1337 Marime text
În data de 27.06.2015, ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Dâmbovița, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară și au prins-o în flagrant pe Z.Ș., profesor în cadrul unei instituţii de învăţământ superior din Târgoviște, care a primit cu titlu de mită suma de 4000 lei de la o denunțătoare.
În fapt, urmare a unor date obținute de lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița, a fost înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. În baza ordonanțelor de delegare, lucrătorii S.J.A. Dâmbovița, cu participarea procurorului de caz, au organizat și desfășurat acțiunea de prindere în flagrant a numitei Z.Ș. care a pretins și, ulterior, a primit suma de 4000 lei pentru a transmite candidaților subiectele la examenul pentru obținerea gradului didactic II pentru educatori.
De asemenea, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bușteni și Secăria, județul Prahova.
Z.Ș. a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor.
În cauză s-a beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii