Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a fost reținut în urma unor percheziții, după ce polițiștii l-au depistat cu 32 kilograme de cannabis

ro

04 Mar, 2016 11:26 13272 Marime text
 
Polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate au ridicat 32 kilograme de cannabis, patru pistoale, o pușcă cu aer comprimat, 21 de cartușe, șapte perechi de cătușe și diferite sume de bani, de la un bărbat bănuit de trafic internațional de droguri de risc. Cel în cauză a fost reținut, numele lui fiind Bănică Dragoș. 
 
Pe 2 martie, polițiștii din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea DIICOT – Structura Centrală, au efectuat trei percheziții la locuințele unui bărbat, de 35 de ani, bănuit de trafic international de droguri de risc.
 
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 32 de kilograme de cannabis, 12 grindere, patru pistoale, o pușcă cu aer comprimat, 21 de cartușe, șapte perechi de cătușe, 3.000 de euro și 1.700 de lei.
 
Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism, un laptop, mai multe telefoane și un aparat GPS.
 
Din cercetări a reieșit că cel în cauză ar fi achiziționat drogurile din Europa de Vest, iar prin intermediul transportului terestru tip coletărie, drogurile ar fi fost introduse în România și ulterior distribuite atât în București, cât și în mai multe județe.
 
Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT – Structura Centrală, iar în urma audierilor s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat pentru 30 de zile.          



Sursa foto: biocbdplus.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii