Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:16 22 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea... citație pentru un nou dosar

ro

30 Oct, 2015 22:37 962 Marime text
Elena Udrea a anunțat că i s-a deschis un nou dosar penal, pentru complicitate de abuz în serviciu. Este vorba despre dosarul împrumutului de la BRD.
”Ca să vedeţi că nu sunt paranoică. Surpriză! În timp ce nu se terminaseră actele de procedură în dosarul acesta, mi s-a înmânat o altă citaţie pentru un alt dosar. Cred că la DNA trebuie să se înfiinţeze secţia de urmărire penală a Elenei Udrea şi asta i-am şi spus doamnei procuror. Este evident că sunt o ţintă pentru DNA şi din acest moment mă consider o persoană persecutată şi voi face sesizări tuturor ambasadelor din România şi tuturor instituţiilor internaţionale care se ocupă de drepturile omului. Cred ca e o parte a DNA care se ocupa numai de mine. DNA are dosare rulante pe banda rulanta despre mine. Noul dosar e legat de faptele pentru care am fost arestată prima dată, creditul BRD. Sunt acuzată de complicitate de abuz in serviciu”.
În opinia ei, toată această poveste este ”o linșare evidentă a unui lider politic care a avut curajul să arate încrengătura dintre SRI și DNA”.
În noul dosar instrumentat de DNA a fost deja audiat şi pus sub învinuire pentru modul în care Udrea a obţinut acel credit fostul vicepreşedinte al BRD Sorin Popa.
Elena Udrea a precizat vineri că procurorii o acuză în acest nou dosar de complicitate la abuz în serviciu, pentru "faptul că banca respectivă dădea un tip de credite", iar ea a l-a solicitat. "Adică, dacă dumneavoastră solicitaţi ceva ce se constată că n-a respectat tocmai procedurile, sunteţi complice", a spus ea.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii