Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul Campionilor Mergea şi Bopanna i-au învins pe fraţii Bryan în două seturi

ro

15 Nov, 2015 23:12 1437 Marime text
Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) a câştigat, astăzi, meciul disputat cu echipa formată din fraţii gemeni americani Bob şi Mike Bryan, cu scorul de 6-4, 6-3, în etapa I a Grupei A a Turneului Campionilor de la Londra.
 
Mergea şi Bopanna au fost conduşi cu 2-0, după un break obţinut de fraţii Bryan pe serviciul indianului. Apoi cei doi au întors scorul cu trei ghemuri câştigate la rând. Din nou Bopanna şi-a pierdut serviciul, dar echipa româno-indiană a recuperat break-ul în ghemul următor, apoi, cu Mergea la serviciu, scorul a ajuns de 5-3. Bob şi Mike Byan au mai câştigat un ghem înainte ca Bopanna să-şi fructifice prima dată serviciul şi să închidă setul cu 6-4.
 
În al doilea set, Florin Mergea şi Rohan Bopanna au câştigat un break la debut şi au pus capăt meciului tot pe serviciul adversarilor, scor 6-3, după o oră de joc.
 
Aceasta a fost patra victorie a lui Mergea în cele cinci meciuri disputate în acest an cu fraţii Bryan. Florin Mergea participă în premieră al Turneul Campionilor. Bopanna este pentru a treia oară la finala sezonului, iar în 2012 a pierdut finala, când era în echipă cu compatriotul său Mahesh Bhupathi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii