Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupul italianului sinucigaş a fost abandonat la morgă

ro

15 Jan, 2011 13:13 1128 Marime text
Rudele femeii înjunghiate de Giuseppe Finocchiaro, cel care s-a sinucis după o ceartă conjugală, sărind cu copilul în braţe de la etajul IX, nu vor să se ocupe de funeralii.

Cadavrul lui Giuseppe Finocchiaro, cetăţeanul italian de 58 ani care aseară, după ce şi-a înjunghiat partenera de viaţă, si s-a aruncat cu copilul de nici doi ani de la etajul 9 al apartamentului in care locuiau, va sta la morga cimitirului central din Constanţa până când vreo rudă din Italia va veni să se ocupe de înmormântarea lui. Şi asta pentru că familia Feliciei Tiron nu intenţionează să se îngrijească de funeralii, după ce copilul a murit şi femeia este în stare de şoc.

Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa spun că pacienta are o plagă înjunghiată superficială la abdomen, care nu-i pune viaţa în pericol, dar are nevoie de supravegherea unui psiholog şi a mamei sale. Femeia a avut o reacţie disperată la aflarea veştii că băieţelul ei a murit şi plânge neîntrerupt.

Ea a povestit că, în ultima perioadă, Giuseppe Finocchiaro, care avea mari datorii (nu putea să achite un credit de câteva zeci de mii de euro pentru achiziţionarea unor tiruri), voia să renunţe la afacerile din România şi să plece în Italia, împreună cu familia de aici.

Copilul nu a supravieţuit

Pe fondul datoriilor şi al geloziei bărbatului, disensiunile dintre ei deveniseră frecvente şi se certau din orice. După cearta din seara trecută, Felicia Tiron a ieşit pe scări pentru a cere ajutor. Italianul a încuiat uşa pe dinăuntru, a luat copilul învelit cu o pătură în braţe şi s-a aruncat în gol. Când vecinii au spart uşa, nu au mai găsit pe nimeni în apartament.

Italianul a murit la impactul cu solul, iar copilul, care urma să împlinească 2 ani în această primăvară, era încă în viaţă. A fost transportat la spital, împreună cu mama sa, prezentând traumatism cranian, fractură de mandibulă şi pneumotorax. În noaptea de joi spre vineri, copilul a decedat "în urma unui stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resuscitare", au declarat medicii Spitalullui Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa. Cadavrul copilului a fost ieri transportat de la spital la morga cimitirului central, în prezenţa bunicului.

Consulatul Italiei se implică


Consulul onorific al Italiei la Constanţa, Adrian Bavaru, a declarat că Giuseppe Finocchiaro nu era în evidenţele consulatului. Oficialul va lua legătura cu consulatul sau ambasada Italiei la Bucureşti pentru a înştiinţa familia din Torino a bărbatului, în vederea înmormântării acestuia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii