Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri din județul Constanța au fost prinși de polițiști după ce au spart magazinul Altex din Vaslui

ro

30 Mar, 2016 17:55 2792 Marime text
 
Autorii unuia din cele mai mari furturi din ultimii ani din județul Vaslui au fost prinși după o lună și jumătate de polițiști.
 
Este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 27 și 30 de ani, din județul Constanța, doi din municipiul Medgidia și unul din comuna Seimeni. Aceștia au spart în urmă cu o lună și jumătate magazinul Altex din Vaslui, furând într-un minut și jumătate, 90 de smartphone-uri, în valoare de 90.000 de lei. Cei trei au pătruns în magazin în noaptea de 12 februarie, după ce au forțat ușa prin care se face aprovizionarea cu marfă, nu înainte de a opri sistemul de alarmare, notează estnews.ro.
 
„După comiterea furtului, cei trei tineri au părăsit municipiul Vaslui, iar apoi au început să valorifice din telefoanele mobile pe raza județelor Iași și Constanța. O parte din prejudiciul cauzat prin comiterea infracțiunii de furt a fost recuperat de polițiști”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David, conform aceleiași surse.  
 
Tinerii din Constanța au fost reținuți pentru 24 de ore, și urmează să fie prezentați în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru furt calificat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii