Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:18 11 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Bica „Trebuie să lucrez, nu am niciun venit”

ro

20 Aug, 2015 11:42 1017 Marime text
 
Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost, astăzi, la ICCJ, unde s-a judecat contestaţia sa de ridicare a măsurii controlului judiciar. Bica a spus că ea vrea să lucreze pentru că nu are nicio sursă de venit de 9 luni de zile şi a arătat că ar vrea să nu aibă soarta Marianei Rarinca, potrivit România TV. 

Alina Bica a spus că vrea să îşi deschidă un cabinet de avocatură. 

„Mă deranjează orice. Ma deranjează situaţia în care sunt. E normal să mă deranjeze. Un om care nu a făcut o faptă... nu v-ar deranja? Cu tot respectul, vă spun eu, v-ar deranja. O să îmi deschid un cabinet de avocatură, trebuie să lucrez. În pofida a ceea ce a spus, nu am alte venituri", a declarat Alina Bica.

Întrebată dacă va pleca in vacanţă, în cazul în care va scăpa de controlul judiciar, Bica a negat: „Sunt două ratiuni. Unul de natură personală. Bănuiesc că nu poti să te duci gratis în vacanţă. Şi doi, chiar trebuie să lucrez. De 9 luni de zile, eu nu am surse de venit. Bănuiesc că nu pot să stau pe banii părinţilor. Stau intr-un apartament de 50 mp cu o rata de 400 euro pe lună pe care, dacă nu o plătesc, mă dau afară. Trebuie să lucrez. Aştept să fiu auzită. Abia astept să dau declaraţii. Şi sunt sigură că lucrurile vor sta altfel. Cred că sunt singurul inculpat din lumea aceasta care a primit mită un bun pe care mituitorul nu il avea la momentul la care a săvărsit fapta. Nu doresc nimănui lucrul asta. Nu doresc sa comentez mai multe, dar este dureros".

„Si mai sper să nu am soarta doamnei Rarinca. Adică să obţin o soluţie de achitare si să mă trezesc pe urmă că cineva vine cu unica contestatie in anulare făcut vreodată de Parchet pe un motiv de incompatibilitate, neinvocat in cursul judecatii. Este abominabil. Tine de Burundi. Numai intr-o ţara din lumea a treia se poate intampla aşa ceva. Imi pare asa de rău de doamna aceea.  Problema este de drept si cât de stabil te simti într-o anumită ţară", a conchis Bica. Sursa: România TV
Sursa foto: digi24.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii