Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire șoc în celula Elenei Udrea. Ce s-a găsit în urma perchezițiilor

ro

14 Nov, 2018 15:38 2369 Marime text
 S-au făcut percheziții în celula fostului ministru al Turismului, în urma cărora a fost găsit un telefon mobil, scrie România TV.

Elena Udrea şi Alina Bica s-au trezit, ziele trecute cu autorităţile în celulă, unde s-au făcut percheziţii. În urma verificărilor, a fost găsit un telefon mobil, însă, din primele informaţii, se pare că nu aparţine deţinutelor românce.

Mai mult, surse au declarat pentru Antena 3, că Elena Udrea ar fi vizitată frecvent de persoane de la FBI, care ar dori să afle drumul unor sume uriaşe care ar fi ajuns în România.

Elena Udrea a rămas în arest în Costa Rica, după ce instanţa a respins solicitarea de eliberare făcută de reprezentanţii acesteia, scriu jurnaliştii din Costa Rica.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute, în 3 octombrie, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Elena Udrea şi Alina Bica au făcut recurs la Tribunalul Constituţional din Costa Rica, informează site-ul AmeliaRueda.com. Cele două denunţă plasarea în arest preventiv şi cer eliberarea, afirmă surse citate de presa locală. 

În recursul adresat instanţei constituţionale, Elena Udrea a invocat imposibilitatea de a-şi primi copilul în penitenciar, din cauza condiţiilor inadecvate. La rândul său, Alina Bica a contestat o serie de condiţii legale referitoare la procedura de extrădare în România.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii