Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, în direct pe B1 TV Premierul nu are un comportament democratic. Lucrurile nu arată bine pentru țară

ro

08 May, 2014 22:14 1752 Marime text
Președintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, în cadrul emsiunii ”Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, că este îngrijorat pentru situațua actuală a țării, din punct de vedere politic.

”Sunt îngrijorat pentru că sunt un președinte care vrea să se țină un echilibru politic. Datorită situației de pe dreapta și a solidității USD-ului lucrurile nu arată bine din punct de vedere democratic,. ele ar fi în regulă dacă premierul ar avea un comportament democratic. Dar el a derapat masiv de la aceste reguli democratice”, a afirmat președintele.

”În loc să te ocupi de locuri de muncă, de investiția banilor europeni, ținta ta e să iau STS, direcția de informații a armatei în subordinea mea, să iau șeful poliției, DGIPI. Sunt instituții care se destructurează și le aduce la Palatul Victoria acest premier”, a spus el.

”Mie nici nu mi-a trecut prin cap să fac așa ceva, să-mi iau în subordine instutiții. Numai un om slab își subordonează atâtea insituții, este o dovadă de slăbiciune, numai ca premier ai atâta putere, de ce trebuie să ai atâtea insituții sub tine”, a arătat Băsescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii