Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în rândul apropiaţilor tandemului Mazăre - Constantinescu A murit soţia lui Gheorghe Oancea

ro

28 Sep, 2014 13:01 6520 Marime text
În urmă cu câteva ore, Alex Oancea, fiul lui Gheorghe Oancea, posta pe un site de socializare următorul mesaj: „S-a stins mama. La revedere La cetate până mâine la ora 13.00, când pornim spre cimitirul central, la tata“. Gheorghe Oancea, preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor şi Salvamarilor Profesionişti, apropiat al primarului Radu Mazăre şi al preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu a decedat pe 16 iulie 2013. Gheorghe Oancea a administrat business-uri precum On Plonge, Mobitom, Plonge Prest, Plonge SRL, Shark şi Five Holding. Pe cea din urmă societate funcţionează magazinul Brick. Five Holding este proprietarul magazinului Brick, dar şi asociat în SC Sigma Trading SA, firmă în care deţin acţiuni primarul Mazăre, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Potrivit Registrului Comerţului, societatea Five Holding mai este implicată şi în Mobitom, Mira Impex SRL, Italnegro şi Plonge Prest.

Şi Georgeta Oancea, cea care a fost soţia a lui Gheorghe Oancea, a fost implicată în afacerile familiei. În acţionariatul Rise and Shine apărea şi numele Georgetei Oancea.

Şi preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a postat pe pagina sa de facebook câteva imagini din tinereţe împreună cu cea care a fost Georgeta Oancea. „Geta-bioenergeta“, aşa cum a numit-o el în descrierile imaginilor postate, a fost la fel de apropiată de Mazăre şi Constantinescu, pe care i-a cunoscut prin intermediul fostului său soţ.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cunostinta 28 Sep, 2014 13:12 O femeie deosebita. Sa se odihneasca in pace. Ce ironie a sortii, atat de repede s-a stins dupa sotul ei....