Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul lui Bote cu Mazăre mai la coadă

ro

20 Dec, 2010 07:58 1288 Marime text

60152063.jpgCreatorul de modă Cătălin Botezatu a realizat, în cadrul emisiunii "SPA-ul de duminică seara" de la Realitatea TV, un top al celor mai bine îmbrăcaţi politicieni.

Mie îmi place cum se îmbracă Raluca Turcan. E un exemplu pentru mine. E o femeie frumoasă. Din punct de vedere vestimentar şi al atitudinii, mi se pare extraordinar de bine îmbrăcată. Are atitudine, are prestanţă, poartă de cele mai multe ori haine de firmă. Pe locul doi ar fi Elena Udrea. Dacă în urmă cu mai mulţi ani era comentată că e foarte dezbrăcată, acum are un stil extrem de elegant. E o femeie frumoasă pe care stă bine aproape orice. Mie îmi place şi Elena Băsescu. Se îmbracă bine", a spus Botezatu.

La capitolul masculin, Cătălin Botezatu a enumerat câţiva politicieni care se îmbracă bine: "Videanu se îmbracă foarte bine, Tăriceanu, Gigi Becali are costume de cea mai bună calitate. Îşi comandă costume la Londra. Am admirat tot timpul la el acea eleganţă. Codrin Ştefănescu se îmbracă OK. Preşedintele este foarte bine consiliat. Mazăre se îmbracă extrem de bine, dar extravagant":

Sursa: www.realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii