Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde lucrează cel mai bine plătit român Topul celor mai mari salarii declarate la Fisc

ro

18 Jun, 2015 14:05 1796 Marime text
 
Ştiţi cât a câştigat anul trecut cel mai bine plătit român? Un salariu minim pe economie, în fiecare oră. Lucrează în domeniul imobiliar şi a încasat, doar din salariu, 2,2 milioane de euro, informează incont.ro.
 
Potrivit Fiscului, pe locul doi în topul celor mai mari salarii este un angajat în domeniul instalaţiilor electrice, urmat de un consultant de afaceri. La aşa salarii, numai pentru cei trei, statul a încasat anul trecut impozite şi contribuţii de peste 2,5 milioane de euro. Domeniul imobiliar este pe primul loc în topul celor mai mari salarii declarate la Fisc.
 
Un angajat despre care nu ştim dacă este director sau manager, pentru că secretul fiscal îi protejează datele personale, a raportat peste 10 milioane de lei. Adică 188.000 de euro pe luna, din care, dacă scădem contribuţiile şi impozitul, rămân 147.000 de euro. Şi-ar fi putut cumpără câte-un Logan nou pe zi, la un asemenea venit. Numai de pe urmă să, bugetul a încasat aproape 1 milion de euro în 2014, contribuţii şi impozit, relatează incont.ro.
 
Cea mai mare surpriză este electricianul de pe locul al doilea. Sau mai bine spus angajatul din domeniul instalaţiilor electrice. Salariul sau a fost de 9,7 milioane de lei, adică 2,1 milioane de euro. A câştigat atât de bine încât banii i-ar fi ajuns să bage curent electric în 20 de localităţi izolate din ţară.

Al treilea salariat milionar este un consultant în afaceri. A câştigat şi el 228 de euro pe ora în 2014.
 
 
 
Sursa: incont.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii