Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termen nou în Dosarul 2 Mai Părinții lui Sebi, însoțiți de un grup de susținători la Judecătoria Mangalia (FOTO+VIDEO)

ro

23 May, 2024 09:18 1079 Marime text


Înainte de ședința de judecată de astăzi, în Dosarul 2 Mai, părinții lui Sebi s-au prezentat la Judecătoria Mangalia însoțiți de un grup de prieteni, care poartă tricouri cu mesaje de susținere pentru Sebi.

Tatăl lui Sebi a declarat jurnaliștilor că a început să aibă încredere că se va face dreptate pentru fiul său:

Am venit cu gânduri un pic mai bune. Sper ca această judecătoare va face dreptate în acest caz. Asta sperăm, toată familia. (...) Am văzut că s-a schimbat judecătorul (...) Tocmai de aceea am mai jucat o carte, am formulat cererea de recuzare și am văzut că s-a admis. Sper să fie mult mai bine”, a spus Valentin Olariu

Astăzi, la ședința de judecată va participa fizic și Vlad Pascu, tânărul acuzat că a produs tragedia de la 2 Mai. Întrebat de jurnaliști, ce mesaj va transmite familiei acestuia, tatăl lui Sebi a făcut o serie de declarații despre părintele acestuia:

Aș vrea să vină până la mormântul băiatului meu, să vedem ce simte ca părinte, dar părerea mea este că nu simte nimic. Pe el banii îl interesează și atât. Și avocații lui, de fiecare dată, ne cereau conturile, ca să ne dea bani.”




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citește și:
Nou termen în Dosarul 2 Mai Vlad Pascu, va fi adus la Judecătoria Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii