Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE VIDEO Slujbă de pomenire în memoria tinerilor decedați în cumplitul accident de la 2 Mai. Părinții lui Sebi au ridicat o placă memorială (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

07 Oct, 2023 10:45 1757 Marime text
În această dimineață, părinții lui Sebastian Andrei Olariu, unul dintre tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche au ajuns la locul accidentului pentru a monta o piatră funerară în memoria tânărului. 

La fața locului a ajuns și un preot care oficiază o slujbă de pomenire în memoria lui Sebastian. 

„Acestea sunt cele mai grele și de trăit și de explicat momente. Noi ca preoți le întâmpinăm. Este foarte greu să îi explici unui părinte de ce ajunge să își îngroape copilul. Este o cumplită și grea încercare pentru un părinte să își îngroape copilul. Încercăm să le explicăm părinților că sufletul este neumuritor și că viața este veșnică. Noi credem că sufletele celor care mută din viața aceasta se mută în împărăția Lui Dumnezeu unde nu este nici suferință nici durere. Putem constata în jurul nostru că viața este o vale a plângerii, unde sunt multe suferințe. Vom încerca să fim sprijin moral pentru familie. Să dea bunul Dumnezeu să se facă dreptate. Nădăjduim că acești tineri nu au plecat degeaba“ - a precizat preotul care a oficiat slujba de pomenire. 

 

„Sper să le dea pedeapsa maximă, pornind de la mama și tată, până la fiu. Sper să primească pedeapsa maximă. Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi. Doar serviciu și cimitir. Este foarte greu pentru toată familia. Aș vrea să îl visez. Mă culc cu el în gând. Am făcut un tablou mare cu el. Îl văd înainte să închid ochii. După vacanță vroia să se angajeze să câștige bani și să plece în Anglia să își îndeplinească visul de a fi regizor. Este foarte greu să fiu aici. Soția nu este bine. Suntem niște oameni terminați. Doar fetița ne mai ține. Pentru ea luptăm“ -  a precizat tatăl lui Sebastian



Citește și: 

Tatăl lui Sebastian, tânărul decedat în accidentul de la 2 Mai„Am ridicat o piatră în memoria băiatului meu. Au trecut opt săptămâni foarte grele pentru noi“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii